Loading...

Takkekort og suvenirer 

Nyt lykken knyttet til bryllupet med tilpassede kort til gjestene og bryllupssuvenirer som oser av kjærlighet.

Kort fylt med takknemlighet

Send en dypere «takk» med et elegant design som matcher bryllupstemaet.
 
 
 
 

Ta vare på minnene

Tenk på den store dagen – hver dag. Bruk brullupsbildene rundt omkring.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hjelper deg under hele bryllupsplanleggingen
Finn vakre og viktige produkter for alle stegene av arrangementet (husk Sett av dagen-kort, vakre invitasjoner og mer).
Vis alle bryllupsproduktene

Skap den riktige stemningen med smågaver og minner fra bryllupet og perfekte takkekort.

Dere møttes, feiret og danset til langt på natt. Og selv om bryllupsfesten teknisk sett er over, betyr ikke det at gleden og minnene er det. Det er nettopp her takkekortene til bryllupet kommer inn. Gjør takkekortene helt spesielle (med noen bilder fra bryllupet?) og send dem til gjestene for å takke for laget. Det får jo også minnene til å vare enda lenger! Kortene våre trykkes på premium papir, og vi har mange maler som passer til temaet ditt. Hos oss får du i tillegg rettferdige priser, slik at du kan si takk med stil uten å gå over budsjettet.

Og selvfølgelig er det ikke bare gjestene som kan få beundre bryllupsbildene deres. Hos VistaPrint kan dere lage helt spesielle ting med bilder på til det nye hjemmet deres også. Trykk bilder på et flott lerret og heng det på stuen, eller lag en kalender med bildene og ta den med på kontoret. Bildegaver er også søte jubileumsgaver. Du vet jo at den ettårsdagen kommer fortere enn du aner?

Ofte stilte spørsmål

Det finnes flere godt etablerte skikker for sending av takkekort. Her får du en rask oversikt over de viktigste:

  • Send, send, send. Noen par lurer kanskje også på om det virkelig er nødvendig å sende takkekort. Vil du ha et kort svar? Ja, så absolutt. Det kan virke overflødig, men takkekort viser at du setter pris på tiden, pengene og energien gjestene la i bryllupet deres. Hvis noen du er glad i ikke kunne komme, men sendte dere en gave, må dere huske på å sette dem på listen også.

  • Timingen er også viktig. Ideelt sett bør dere sende takkekortene like etter at bryllupsfeiringen er over. Men … tiden flyr. I tillegg kan det ta sin tid å gjøre klar alle kortene (spesielt hvis dere inviterte mange gjester)! Hvis dere ikke rekker å sende dem med én gang, er det fullt akseptabelt å poste dem innen tre måneder etter feiringen.

  • Ikke glem leverandørene.. Den store dagen dere ville ikke ha vært den samme uten den bakeren som glaserte bryllupskaken eller blomsterdekoratøren som lagde alle blomsteroppsatsene og brudebuketten. De setter nok like stor pris på et takkekort som gjestene gjør! Faktisk så bør dere sende et takkekort til alle som bidro til å gjøre bryllupet mulig. Dere kan sende takkekort til festlokalet, DJ-en, ordføreren, presten og mer.

Dere kan gjerne bruke fornavnet på mottakerne på kortene deres. Hvis dere skriver takkekort til en familie eller et par, må dere gjerne bruke fornavnene til alle sammen som deltok og / eller som ga dere en bryllupsgave. Når det gjelder konvoluttene derimot, må dere være litt mer formelle og huske å skrive etternavnet deres også, slik at forsendingen kommer fram.

Så absolutt! Det viser at du satte pris på gaven. Du kan også fortelle dem hvordan dere planlegger å bruke den.