Loading...

Visittkort med QR-kode

Gi kunder øyeblikkelig tilgang til nettbutikken din, anmeldelser, påmeldingsskjemaer og mer. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Få kontakt med kunder på et øyeblikk.

  • Automatisk genererte QR-koder
  • Tilgjengelig med de fleste papirtyper og overflater
  • Kvadratiske eller avrundede hjørner

Smart teknologi

Visittkort med QR-kode er en flott måte å forvandle et kort møte til et langvarig forhold på. Smart skanningsteknologi kobler folk umiddelbart til nettsiden eller siden du velger – inkludert nettbutikken din, fotogalleriet eller planleggingskalenderen. Dette gir deg en kraftig oppfølging av introduksjonen din, og enda flere muligheter til å imponere.

Automatisk genererte koder

Visittkort med QR-koder er et flott alternativ for nesten alle typer virksomheter – og alle nivåer av teknisk kunnskap. Mens du designer kortet ditt, vil du på et tidspunkt bli bedt om å gi oss URL-adressen du vil lenke til. Vi oppretter QR-kodene for deg og sørger for at de lenker akkurat dit du vil.

Enkle å designe, med mange valgmuligheter

Siden QR-koder ikke krever et spesielt papir eller trykk, er QR-visittkort tilgjengelige med nesten alle våre tilpasningsmuligheter – et bredt utvalg av papirtyper, former, tykkelser og mer. Det er bare å laste opp designet ditt eller tilpasse en av malene våre med bedriftsinformasjonen din. Legg til URL-adressen din (som nevnt ovenfor), så gjenstår det bare å bestille. Og dersom du har spørsmål før du bestiller, vil du se en mulighet for å chatte live med en av våre eksperter.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign