Loading...

Få kontakt med kunder på et øyeblikk.

  • Automatisk genererte QR-koder
  • Tilgjengelig med de fleste papirtyper og overflater
  • Kvadratiske eller avrundede hjørner

Smart teknologi

Visittkort med QR-kode er en flott måte å forvandle et kort møte til et langvarig forhold på. Smart skanningsteknologi kobler folk umiddelbart til nettsiden eller siden du velger – inkludert nettbutikken din, fotogalleriet eller planleggingskalenderen. Dette gir deg en kraftig oppfølging av introduksjonen din, og enda flere muligheter til å imponere.

Automatisk genererte koder

Visittkort med QR-koder er et flott alternativ for nesten alle typer virksomheter – og alle nivåer av teknisk kunnskap. Mens du designer kortet ditt, vil du på et tidspunkt bli bedt om å gi oss URL-adressen du vil lenke til. Vi oppretter QR-kodene for deg og sørger for at de lenker akkurat dit du vil.

Enkle å designe, med mange valgmuligheter

Siden QR-koder ikke krever et spesielt papir eller trykk, er QR-visittkort tilgjengelige med nesten alle våre tilpasningsmuligheter – et bredt utvalg av papirtyper, former, tykkelser og mer. Det er bare å laste opp designet ditt eller tilpasse en av malene våre med bedriftsinformasjonen din. Legg til URL-adressen din (som nevnt ovenfor), så gjenstår det bare å bestille. Og dersom du har spørsmål før du bestiller, vil du se en mulighet for å chatte live med en av våre eksperter.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign