Loading...

Lag et klassisk kort som ser like bra ut som det føles!

  • 3 størrelser
  • 300 g/m² ubestrøket papirkvalitet
  • 2 hjørnealternativer: rette eller avrundede
  • Føles som: et notatkort
  • Livaktig fullfargetrykk
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Et skarpt og rent utseende
På utkikk etter et kort av høy kvalitet som holder fokus på bedriften din, logen og kontaktinformasjonen din? Hva med visittkort med ubestrøket, naturlig papir? Den ubestrøkne for- og baksiden gir det kremfargede, off-white papiret en lett tekstur og en overflate uten gjenskinn. Dette er et utmerket alternativ hvis du skal legge til håndskrevne beskjeder til kundene dine.

Design det perfekte kortet I tillegg til den unike teksturen og overflaten er det en rekke tilpasningsmuligheter for visittkortene med ubestrøket, naturlig papir. Velg blant 3 størrelser og 2 hjørnealternativ (rette eller avrundede) for å lage et kort som passer merkevaren perfekt. Den 300 g/m² tykke papirkvaliteten av gir deg et solid, men likevel lett kort, som et notatkort. Og med kraftig fullfargetrykk skiller designet ditt seg ut og gir et varig inntrykk.

Enkel bestillingsprosess
Er du klar til å lage et kort av naturlig, ubestrøket papir? Begynn med å se på de mange designene våre som du kan tilpasse. (Hvis du allerede har et design du vil bruke, er det enkelt å laste det opp.) Når du har funnet et design du liker, kan du gjøre det mer personlig ved å legge til egen informasjon. Vi tar oss av resten. De flotte og profesjonelle kortene dine leveres klare til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign