Loading...

Rullebannere

Gjør det enklere på arrangementer med dette ferdigmonterte banneret med stativ. Se de mange størrelsene og kassettene trykt i skarpt fullfargetrykk. “Trenger du dobbeltsidig? Sjekk siden for dobbeltsidigMer informasjon

Fetching compatible options
Kassett
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Vis deg frem på arrangementer, salgmøter og annet.

  • NYTT, MER MILJØVENNLIG VALG: Tilbys med PVC-fritt materiale
  • 3 størrelser
  • 3 ulike kassetttyper
  • 4 materialer
  • Forhåndsmontert stativ, banner og veske
  • Levende fullfargetrykk

Tilpassede rullebannere snakker din sak på messer, konferanser og i butikken slik at du sparer tid. Disse rullebannerne har en forhåndsmontert aluminiumsbase stativ, banner og veske – alt du trenger for å sette opp en iøynefallende og frittstående utstilling på få minutter. Viktig monteringstips: Bruk begge hender når du trekker opp fra midten av banneret for å unngå å skade rullen inne i kassetten.

De tilpassede rullebannerne kommer i ulike bannerkassetter med et stort utvalg designalternativer. Du kan også velge bannermateriale – blant annet et nytt PVC-fritt alternativ for ren, giftfri avhending.

For å begynne utformingen av rullebanneret, kan du utforske designgalleriet vårt eller laste opp ditt eget tilpassede design. Legg til de tilpassede detaljene dine og fullfør designet før vi tar oss av resten. Det profesjonelt trykte banneret leveres i en praktisk veske, klart til bruk på det neste arrangementet ditt.

VistaPrint tilbyr Rullebannere designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign