Loading...

Bryllupsplanlegging

Kjærlighetshistorien har såvidt begynt. Nå kan du finne alt du trenger for å gå videre, uten at budsjettet ryker.
Invitasjoner, 2024-kolleksjonen
Alle invitasjoner

Vis alle bryllupsproduktene

Alt du trenger for å invitere, “shower”, feire og takke. Vi trykker det.

Hvorfor VistaPrint?

Fordi kun det beste er godt nok for bryllupet ditt. Finn ut hva som gjør oss annerledes.
Kvalitet som passer budsjettet ditt
Alle bryllupsproduktene våre er laget – og priset - med deg i tankene. Det gir deg det beste for drømmedagen, uten at du tømmer lommeboken.
Design for alle og enhver
Se gjennom design spesiallagd for ulike tema og stiler (vi har hundrevis), så kan du skreddersy detaljene slik at det blir helt ditt eget.
Her når du trenger oss
Ekspertene våre er her for å hjelpe deg steg for steg, fra spørsmål om produktene våre til profesjonell design og mye mer.
Over 20 år med tillit
VistaPrint har vært ledende innen tilpassede trykk i over to årtier. Hvis du trenger det til bryllupet, så trykker vi det.

Bestselgere for den store dagen

Ingen tvil – vordende bruder og brudgommer er spesielt glad i disse topp-produktene.

Tilpassede design til kun kr XX

Har du en spesiell ide for dagen din? Samarbeid med en av VistaPrints egne designere for å sette den ut i livet.

Gratis designhjelp

Fra bryllupskort til velkomstskilt, vi hjelper deg så designet blir helt riktig. Ta kontakt på chat, ring oss eller fyll ut skjemaet for forespørsler.

Avduking av 2024-invitasjonene

Finn tidsriktige invitasjoner som passer med et hvilket som helst tema, og deretter kan du gi det ditt helt personlige preg.

Gå inn i detaljene

Du har falt for en stil, nå kan du gi det et løft med folie, morsomme hjørner eller et tilpasset monogram.
Foliefarger

Foliefarger

Sett preget folie som skinner og glimrer på papirartiklene. Fås i tre iøynefallende farger.
 
Foliefarger

Foliefarger

Sett preget folie som skinner og glimrer på papirartiklene. Fås i tre iøynefallende farger.
 
Hjørnetyper

Hjørnetyper

Enten du vil ha standard, ornamenterte eller avrundede hjørner, kan du velge de som passer til temaet ditt.
 
Hjørnetyper

Hjørnetyper

Enten du vil ha standard, ornamenterte eller avrundede hjørner, kan du velge de som passer til temaet ditt.
 
Opplasting av monogram

Opplasting av monogram

En tidløs måte å gjøre artiklene enda mer deg på. Du bare laster opp monogrammet ditt, så legger vi det rett på bryllupskortene dine.
 
Opplasting av monogram

Opplasting av monogram

En tidløs måte å gjøre artiklene enda mer deg på. Du bare laster opp monogrammet ditt, så legger vi det rett på bryllupskortene dine.
 
Lag en gratis QR-kode
Deretter kan du koble den til bryllupsnettstedet, gaveregisteret, Svar utbes-skjemaet eller – for å ta den helt ut – til en video av frieriet.
Lag koden din

Finn bryllupskort og artikler som både er vakre og som føles helt deg.

Enten du nettopp har begynt å planlegge bryllupet eller er klar til å bestille bryllupskortene på nett, gjør det store utvalget vårt at du kan være hundre prosent deg selv. Bryllupsdesignene og -dekoren tar utgangspunkt i de mest populære trendene og temaene slik at det er lett å finne noe som føles nytt og passer inn med stilen din (og budsjettet). I designstudioet kan du gi enda mer uttrykk for stilen din ved å tilpasse en av malene med luksuriøse detaljer – flotte papirkvaliteter, glitrende folie og drømmende farger.

Kanskje du vil bruke et tilpasset design for et virkelig personlig preg? Når du jobber med designtjenestene, kan du be om en unik illustrasjon av bryllupsstedet, deg og din utvalgte, kjæledyret ditt og mer. Enten det gjelder bryllupskortene eller signeringsdatoen, sørger vi for at du blir stolt av sluttproduktet. Når designet er ferdig, trykker vi det på bryllupsartiklene dine. Og hvis du har spørsmål underveis, hjelper kundestøtte deg. Det var tross alt lett å si «ja». Så alle deler av bryllupsplanleggingen bør også være det.

Ofte stilte spørsmål

Kommer an på. Hvis du starter bryllupsforberedelsene med å sende ut Sett av dagen-kort, bør du ta med datoen og hvor bryllupet finner sted (selv dersom det ennå ikke er bestilt), samt navnene deres. Du kan også ta med noen ord i Sett av dagen-kortet om at det vil bli sendt ut invitasjoner senere. For bryllupsinvitasjoner kan vi anbefale å ta med en oppfordring til å komme, parets navn, stedet, datoen og tidspunktet og opplysninger om festarrangementet. Kort sagt alt det gjestene må vite for å komme og feire kjærligheten.

Særlig i bryllupsinvitasjoner er det best å utelate noen opplysninger. Vi anbefaler at det ikke henvises til gavelister eller arrangement som finner sted før eller etter bryllupet – den informasjonen er det bedre å spre muntlig. Og hvis det skal være kun for voksne, kan det være lurt å legge inn hint om det. Én måte å gjøre det på er å kun skrive navnene på de personene som inviteres utenpå konvolutten.

Bryllupsartikler inkluderer alle de forskjellige trykkede produktene som brukes i bryllupsplanleggingen og for å kommunisere om den store dagen – fra invitasjoner til Sett av dagen-kort, takkekort, program og mer.

Det bestemmer du! Enten du kunne tenke deg blomster, rustikke kanter, klassiske skrifttyper eller til og med en illustrasjon av bryllupsstedet, finner du masse design å velge blant i bryllupsutvalget vårt. Og hvis du allerede har noe i tankene, kan du filtrere egendesignede bryllupskort etter stil, størrelse eller farge, så finner du favoritten.

Ikke nødvendigvis. Selv om det er vanlig å koordinere fargepaletter og design på Sett av dagen-kort, bryllupsinvitasjoner, takkekort og mer, så må du ikke matche alt. Men hvis du gjerne vil ha et helhetlig uttrykk, er det lett å utvide designet fra bryllupsinvitasjonen til å matche alle papirartiklene. Her er noen tips til hvordan du lager et koordinert bryllupssett:

  • Velg et tema og en fargepalett.
  • Design invitasjonen som da blir utgangspunktet.
  • Overfør designet til andre varer slik som Sett av dagen-kort, Svar utbes-kort og takkekort.
  • Vær konsistent når det gjelder skrifttype, farger og designelement.

Ja. Hvis du adresserer bryllupsinvitasjonene dine for hånd, gir det et personlig preg som mottakeren setter pris på. Bare sjekk at skriften er leselig og at all nødvendig informasjon (mottakers navn og adresse) er inkludert.

Det finnes ingen regler for hvilke bryllupsartikler du må ha til den store dagen – det avhenger av deg og din bedre halvdel! Vi anbefaler likevel noen kombinasjoner:

  • Et klassisk bryllupssett med Sett av dagen-kort, bryllupsinvitasjon og Svar utbes-kort eller vedleggskort. I tillegg kommer bryllupsprogram og menyer for selve dagen.
  • En digitalvennlig løsning med en QR-kode på den fysiske bryllupsinvitasjonen med en lenke til bryllupsnettstedet. Med en slik løsning kan nettstedet være et sted der all kommunikasjon om bryllupet kan legges ut – for eksempel Svar utbes-skjema, gavelister, opplysninger om arrangementet, en artig emneknagg for bryllupet, hva du vil. Hvis du velger dette, anbefaler vi å inkludere et Sett av dagen-kort (eller kanskje en av våre tilpassbare Sett av dagen-magneter) som kan sendes ut før invitasjonen. Bryllupsprogram og menyer er det også alltid godt å ha.

I tillegg til hvert av alternativene over anbefaler vi å ha takkekort for å vise gjestene at dere setter pris på at de deltok på stasdagen. (Også en super måte å vise frem de flotte bryllupsbildene på.)