Loading...

Bryllupsplanlegging

For evig tid begynner her. Finn tilpassede papirartikler, dekor og mer som gjør den store dagen uforglemmelig.
Kjøp bryllupsinvitasjoner
Kjøp Sett av dagen-kort
Bryllupsbutikken

Temaer som engasjerer

Finn den invitasjonen som passer deg.

Den store dagen

Send Sett av dagen-kort med kjærlighetsbilder og detaljer i en stil du liker. Den blir som deg og din utvalgte, bare i papirform.

Bryllupsinvitasjoner og andre viktige artikler

Alle bryllupsartiklene du trenger. Se gjennom designene eller be om noe helt spesielt. (En tilpasset illustrasjon, kanskje?)

Profesjonelle designtjenester

Fra elegante monogrammer til søte dyreillustrasjoner – det talentfullt teamet av designere hjelper deg med å lage invitasjoner som gjenspeiler hele bryllupsvisjonen din.

Gratis hjemmeside til bryllupet.

Del viktig informasjon om bryllupet og fortell historien om hvordan dere møttes – alt på ett sted.

Mye moro før hun sier «JA!»

Det finnes så mange grunner til å feire begivenheten – også før den store dagen. Bestill kort, invitasjoner og mer til alle aktivitetene før bryllupsfesten.

Dekor til selve dagen

Se hvordan du skaper en stemning som tar pusten fra dem – med vakre skilt, matchende menyer og mer.

Dagen skal vare evig

Hold minnene i live med fantastiske fotobøker og trykk.

Lag vakre bryllupsartikler med som er helt deg.

Enten du nettopp har begynt å planlegge bryllupet eller er klar til å bestille bryllupskortene på nett, gjør det store utvalget vårt at du kan være hundre prosent deg selv. Bryllupsdesignene våre tar utgangspunkt i de mest populære trendene og temaene slik at det er lett å finne noe som føles nytt og passer inn med stilen din (og budsjettet). I designstudioet kan du gi enda mer uttrykk for stilen din ved å tilpasse en av malene med luksuriøse detaljer – flotte papirkvaliteter, glitrende folie og ornamenterte kanter.

Kanskje du vil bruke en tilpasset illustrasjon for et virkelig personlig preg? Når du jobber med designtjenestene, kan du be om en unik illustrasjon av bryllupsstedet, deg og din utvalgte, kjæledyret ditt og mer. Når illustrasjonen er ferdig, trykker vi den på bryllupsartiklene dine. Og hvis du har spørsmål underveis, hjelper kundestøtte deg. Det var tross alt lett å si «ja». Så hvert eneste trinn av bryllupsplanleggingen bør også være det.

Ofte stilte spørsmål

Kommer an på. Hvis du starter bryllupsforberedelsene med å sende ut Sett av dagen-kort, bør du ta med datoen og hvor bryllupet finner sted (selv dersom det ennå ikke er bestilt), samt navnene deres. Du kan også ta med noen ord i Sett av dagen-kortet om at det vil bli sendt ut invitasjoner senere. For bryllupsinvitasjoner kan vi anbefale å ta med en oppfordring til å komme, parets navn, stedet, datoen og tidspunktet og opplysninger om festarrangementet. Kort sagt alt det gjestene må vite for å komme og feire kjærligheten.

Særlig i bryllupsinvitasjoner er det best å utelate noen opplysninger. Vi anbefaler at det ikke henvises til gavelister eller arrangement som finner sted før eller etter bryllupet – den informasjonen er det bedre å spre muntlig. Og hvis det skal være kun for voksne, kan det være lurt å legge inn hint om det. Én måte å gjøre det på er å kun skrive navnene på de personene som inviteres utenpå konvolutten.

Bryllupsartikler inkluderer alle de forskjellige trykkede produktene som brukes i bryllupsplanleggingen og for å kommunisere om den store dagen – fra invitasjoner til Sett av dagen-kort, takkekort, program og mer.

Det bestemmer du! Enten du kunne tenke deg blomster, rustikke kanter, klassiske skrifttyper eller til og med en illustrasjon av bryllupsstedet, finner du masse design å velge blant i bryllupsutvalget vårt. Og hvis du allerede har noe i tankene, kan du filtrere egendesignede bryllupskort etter stil, størrelse eller farge, så finner du favoritten.

Ikke nødvendigvis. Selv om det er vanlig å koordinere fargepaletter og design på Sett av dagen-kort, bryllupsinvitasjoner, takkekort og mer, så må du ikke matche alt. Men hvis du gjerne vil ha et helhetlig uttrykk, er det lett å utvide designet fra bryllupsinvitasjonen til å matche alle papirartiklene.

Ja. Hvis du adresserer bryllupsinvitasjonene dine for hånd, gir det et personlig preg som mottakeren setter pris på. Bare sjekk at skriften er leselig og at all nødvendig informasjon (mottakers navn og adresse) er inkludert.

Det finnes ingen regler for hvilke bryllupsartikler du må ha til den store dagen – det avhenger av deg og din bedre halvdel! Vi kan likevel anbefale et par kombinasjoner:

  • Et klassisk bryllupssett med Sett av dagen-kort, bryllupsinvitasjon og svar utbes-kort eller vedleggskort. I tillegg kommer bryllupsprogram og menyer for selve dagen.
  • En digitalvennlig løsning med en QR-kode på den fysiske bryllupsinvitasjonen med en lenke til bryllupsnettstedet. Med Vista x Wix kan du enkelt lage en flott nettside der all kommunikasjon om bryllupet kan legges ut – for eksempel svar utbes på nettet, gavelister, opplysninger om arrangementet, en artig emneknagg for bryllupet, hva du vil. For dette alternativet anbefaler vi å inkludere et Sett av dagen-kort (eller kanskje en av våre tilpassbare Sett av dagen-magneter) som kan sendes ut før invitasjonen. Bryllupsprogram og menyer er det også alltid godt å ha.

I tillegg til hvert av alternativene over anbefaler vi å ha takkekort for å vise gjestene at dere setter pris på at de deltok på stasdagen. (Også en super måte å vise frem de flotte bryllupsbildene på.)