Loading...

Skilt av skummateriale

Velg lette (men likevel robuste) egendesignede skilt til messestands eller vindusutstillinger. Se designmalene som kan tilpasses og prøv den enkle opplastingen.


Hvis du vil ha en løsning som varer lenger, kan du se produktene på pappskilt-siden vår. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Ta utstillingen ditt til neste nivå

  • 6 størrelser
  • 5 mm polystyren-skum
  • 2 belagte papir og skumkjerne
  • Matt overflate
  • Mulighet for dobbeltsidig trykk
  • Mulighet for hull til opphenging

Merk: Staffeli solgt separat her.

Ønsker du å legge til visuelle detaljer i butikkvinduer, kontorer eller messeboder? Våre tilpassede skilt av skummateriale gjør det enkelt å skape holdbare skilt som ser bra ut bruk etter bruk. Skilt av skummateriale er laget av 5 mm polystyren-skum fylt med mykt skum og innlemmet mellom to ark med polyetylen-belagt papir, og er lette og bærbare nok til å settes opp og tas ned på få sekunder.

Velg utseendet som passer best for deg: Last opp store bilder, bruk ditt eget design eller velg blant våre fullt tilpassbare maler (i fullfarge). Uansett hva du foretrekker, vil det levende fullfargetrykket gi skiltet ditt av skummateriale et flott, profesjonelt utseende du vil bli stolt av å vise frem.

Er du klar til å lage skiltet ditt av skummateriale? Begynn med å se gjennom galleriet med designmaler du kan tilpasse. (Eller du kan velge å laste opp ditt eget design.) Når du har funnet et design du liker, kan du tilpasse det med din egen informasjon og velge de alternativene som passer best for deg. Vi tar vi oss av resten: Vi lager et profesjonelt trykk og sender bestillingen til deg. Du vil motta flotte skilt som vil få folk til å snu seg.

VistaPrint tilbyr Skilt av skummateriale designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign