Loading...

Del detaljert informasjon i et stilig og praktisk hefte.

  • 2 størrelser og 2 papirretninger
  • 8–84 sider per hefte (inkludert 4 omslagssider som kan tilpasses)
  • Matt eller glanset papir
  • Laminert omslag
  • Stiftet (ryggstiftet) omslag
  • Dobbeltsidig trykk i fullfarge

MERK: Last ned denne PDF-guiden for å få viktig informasjon om hvordan du lager det stiftede heftet ditt.

Allsidige og informative
Uansett om du ønsker å lage menyer, magasiner eller kataloger, så gir tilpassede hefter et bilde av virksomheten din. De er kompakte, praktiske og enkle å dele ut sammen med salgsfremmende produkter og reklame. Med et antall på 4–88 innvendige sider, har du massevis med plass til bilder, grafikker og annen viktig og iøynefallende informasjon.

Virkningsfulle og holdbare
Våre trykte hefter kan hjelpe deg med å gjøre et profesjonelt og elegant inntrykk. Hvert ryggstiftede hefte har 4 omslagssider (2 foran og 2 bak). Heftet er designet for holdbarhet og stil, med matt eller glanset omslag, fullfargetrykk og metallstifter.

Intuitiv designprosess
Opplastingsprosessen vår er utviklet for å gjøre det så enkelt som mulig å trykke ditt eget hefte. Du begynner med å velge heftets størrelse og antall sider, og deretter laster du opp PDF-en din ved hjelp av det enkle opplastingssystemet vårt. Velg så papirkvalitet på omslag og innvendige sider før du fortsetter til kassen. Deretter tar vi oss av resten og passer på at filen din er riktig formatert og klar til å trykkes. De profesjonelt trykte og stiftede heftene dine leveres klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign