Loading...

Aluminiumstrykk

La favorittbildene dine bli til stilige metallbilder i hjemmet ditt. To lag med børstet eller belagt aluminium. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp bildet dittHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Gi veggene et moderne, industrielt uttrykk med aluminiumstrykk.

  • 3 størrelser
  • 3 mm tykk aluminium
  • 2 metallark og en plastkjerne
  • Velg mellom 2 materialløsninger
  • Livaktig fullfargetrykk

Supert for galleriveggen
Vil du lage en litt kulere veggdekor? Aluminiumsbilder kan endre utseendet til en vegg eller et utstillingsområde. Det setter et industrielt preg til familiebilder, reiseminner og lignende. Bilder trykkes direkte på enten børstet metall eller belagt hvit aluminium – det blir et kunstverk på veggen som fanger oppmerksomheten.

Dekorative og solide
Ikke bare dekorerer aluminiumstrykkene veggene med spesielle minner, de er også designet for å vare – laget med 3 mm tykk aluminium. Fototrykk av metall er lette og solide og kan til og med sette et personlig preg utendørs – kanskje på terrassen, i hagen eller på balkongen. Og ettersom aluminiumstrykk er vanntette, behøver du ikke bekymre deg for regn. Enten du vil renovere utendørs eller skal gi inngangspartiet et løft, kan aluminiumsbilde med trykk av høy kvalitet løfte fotoene dine opp på neste nivå.

Enkle å tilpasse
For å begynne utformingen av metalltrykket, laster du opp den høyoppløste designen du vil ha. Når du ser over designet, kan du også justere det slik du vil, før du overlater resten til oss. Vi trykker bildet profesjonelt før vi pakker og sender det. I løpet av kort tid mottar du et virkelig blikkfang som vil glede deg i mange år fremover.

veggkunst på metall

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign