Loading...

Notatkort

Egendesignede notatkort til personlig eller profesjonell bruk er alltid stilig. Se alle designforslagene og vårt store utvalg av papirkvaliteter. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Lag et enhetlig utrykk på all korrespondanse.

  • 2 størrelser tilgjengelig
  • 8 papirkvaliteter
  • Standard eller avrundede hjørner
  • Flott fullfargetrykk
  • Mulighet for konvolutter

Klar til å gjøre et varig inntrykk? Du bør aldri undervurdere effekten av et håndskrevet takkekort. I en verden som preges av epost og SMS, skiller et personlig notatkort seg tydelig ut, enten du vil fortelle noe til venner og familie eller ønsker å følge opp profesjonelle kontakter. Med vårt utvalg av personlig tilpassede notatkort, kan du enkelt lage et unikt design som viser din unike stil.

Ta først en titt i designgalleriet vårt for å finne måler og alternativer til stil, farger og mer før du lager dine egne notatkort. (Mange av dem har også plass til et bilde eller to,) Så snart du har funnet et alternativ du liker, kan du tilpasse det til dine egne ønsker og behov. Du kan legge til navn, monogram, logo eller lignende. Når du har designet ferdig, legger du enkelt og greit inn bestillingen. Resten ordner vi.

Notatkortene dine blir profesjonelt trykket, pakket og levert til deg. De leveres klare til bruk – og til å imponere mottakeren.

VistaPrint tilbyr Notatkort designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign