Loading...

Kopper

Varm hender og hjerter med personlig tilpassede krus. Dine egne bilder, budskap eller design. Mer informasjon

Fetching compatible options
Farge
Antall
 
Last opp bildet dittHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Design egen kopp med tekst og bilde - en unik gave som de vil bruke dag etter dag.

  • 325 ml størrelse
  • Solid keramikk
  • 2 fargevalg til koppen
  • 8 farger for hanken og innsiden
  • Mulighet for kopp som skifter farge med varme

Ha en god morgen
Mmmm. Den første slurken av varm drikke om morgenen. Finnes det noe bedre? Hva med å ha kaffen eller teen i din egen kopp? Se på bilder av barna eller kjæledyrene dine mens du nipper til drikken din, eller kos deg med en intern vits eller et morsomt design du liker? Og vi kan tilby en magisk kopp: Det som ser ut som et sort krus, avslører et tilpasset design når det helles varm væske i kruset. Magisk.

En gave for alle
Tilpassede krus med bilde er supre til både julegaver og bursdagsgaver. Kopper med bilde er rimelige, enkle å tilpasse og en koselig gaveidé til familie, venner eller kollegaer. Vil du gjøre litt ekstra? Sett på et morsomt sitat eller et tullete bilde som får frem smilet hver gang de drikker. (Og hvis du vil at logoen din skal bli lagt merke til og du vil bygge merkevarebevissthet, er de tilpassede koppene for bedrifter ideelle – og fås i store volum.)

Enkelt å lage
En kopp med trykk er like enkelt å lage som å bli glad i. Før du begynner, kan du ta en titt på designene våre som kan tilpasses dine ønsker. (Har du allerede et design? Da kan du laste det opp i verktøyet vårt). Når du har funnet et du liker, kan du tilpasse det med dine detaljer og velge fargene du liker best. Vi tar oss av resten, og koppen din leveres klar til å brukes, eller til å gis bort i gave, på noen få dager.

VistaPrint tilbyr Kopper designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign