Gå til hovedinnhold

Kopper

Varm hender og hjerter med personlig tilpassede krus. Dine egne bilder, budskap eller design. Mer informasjon

Farge
Antall
 
Last opp bildet dittHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • 325 ml størrelse
  • Solid keramikk
  • 2 tilgjengelige farger på kruset
  • 8 farger for hanken og innsiden
  • Mulighet for krus som skifter farge

Ha en god morgen
Åh. Den første slurken av noe varmt om morgenen. Finnes det noe bedre? Hva med å helle kaffen eller teen din i et personlig tilpasset krus? Se på bilder av barna eller kjæledyrene dine mens du nipper til drikken din, eller kos deg med en intern vits eller et morsomt design du liker? Vi tilbyr også krus som skifter farge: Det som ser ut som et sort krus, og avslører et tilpasset design når det helles varm væske i kruset. Magisk.

En gave for alle
Tilpassede krus med bilde er perfekte til både julegaver og bursdagsgaver. Krus med bilde er rimelige, enkle å tilpasse og en flott gaveidé til familie, venner eller kollegaer. Et fotokrus med bilde av en baby eller kjæledyr er en populær gave til besteforeldre og alle som har kjæledyr. Vil du gjøre litt ekstra? Legg til et morsomt sitat eller et tullete bilde som får frem smilet hver gang de drikker.

Enkelt å lage
Et krus med trykk er like enkelt å lage som å bli glad i. Før du begynner, kan du ta en titt på våre design som kan tilpasses dine ønsker. (Har du allerede et design? Da kan du laste det opp i verktøyet vårt). Når du har funnet et du liker, kan du tilpasse det med dine detaljer og velge fargene du liker best. Vi tar oss av resten, og kruset ditt vil leveres klart til å brukes, eller til å bli gitt bort i gave, på noen få dager.

Bursdagskrus

VistaPrint tilbyr Kopper designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign