Loading...

VistaPrint kampanje- og rabattkoder

Ta en titt på de meste oppdaterte VistaPrint-rabattene under. Noen rabatter blir automatisk trukket fra i kassen, mens andre krever at du selv oppgir en VistaPrint rabattkode. Uansett hva du ser etter, ønsker vi å gi deg et godt tilbud.

Flere VistaPrint rabattkoder du kan benytte deg av

Ofte stilte spørsmål

 • Svar: Ja, vi gir ofte spesialrabatter – Vi kaller det «rabattkoder» på nettstedet vårt. De fleste rabattkodene blir automatisk lagt til i kassen, uten at du må bruke kampanjekodene selv. Disse kodene finner du vanligvis på nettstedet vårt, på tilbudssiden eller i e-postene våre.

 • Svar: Hvis du har en rabattkode, kan du bruke den etter at du har designet produktene dine og lagt dem i handlevognen. Her blir du spurt om du har en rabattkode du vil legge inn. Da er det bare å oppgi koden, trykke på «Bruk» og så tar vi oss av resten.

 • Svar: Nei, du kan ikke kombinere flere rabattkoder eller tilbud i samme bestilling.

 • Svar: Nei, systemet vårt tillater ikke bruk av to koder på samme bestilling. Hvis du oppgir en kampanjekode i kassen, blir den forrige koden byttet ut med den du oppgir sist. Hvis du ønsker å bruke det forrige tilbudet, er det bare å velge «Endre rabattkoden» eller trykke på krysset.

 • Svar: Ja, vanligvis så kan du det. Med mindre noe annet er oppgitt, er ikke VistaPrint sine kampanjekoder begrenset til én gangs bruk. Hvis det gjøres unntak fra dette, gir vi deg beskjed om det.

 • Svar: VistaPrint tilbyr ofte rabatter på utvalgte produkter, ikke alle.

 • Svar: Hvis VistaPrint-koden er gyldig, vises rabatten for de produktene den gjelder for i handlekurven din. Du får beskjed dersom koden er gyldig eller ikke gjelder for disse varene.

 • Svar: Nei, dessverre. Når kampanjekoden har gått ut på dato, kan den ikke lenger benyttes og blir registrert som ugyldig i systemet vårt.

 • Svar: Ring oss. Hvis du allerede har sendt inn bestillingen, kan du ikke bruke VistaPrint-koden selv, men hvis rabatten gjelder for bestillingen din, kan kundeservice hjelpe deg med kreditt eller tilbakeføring av beløpet på kontoen din.

 • Svar: Ja! Du kan glede deg til storsalg på Black Friday og Cyber Monday med gode tilbud på mange produkter.

 • Svar: Tilbudssiden vår har alltid de siste og beste tilbudene. (Så stikk innom for nye tilbud og gode priser så ofte du kan!) Hjemmesiden kan også ha tilbud med korte tidsfrister.

VistaPrint rabattkoder 2024: Mer informasjon om VistaPrint rabattkoder og tilbud i Norge

VistaPrint jobber hardt for å gi deg den beste kvaliteten til gunstige priser. se tilbudene Siden oppdateres regelmessig for å gi deg de beste tilbudene gjennom rabatter, kampanjer og gratis levering. Du kan bare bruke én kampanjekode per bestilling. Prisavslaget vises i handlevognen. Rabatter kan ikke benyttes på frakt eller behandling, skatter, designtjenester eller tidligere kjøp. Rabatt prisene på digitale produkter gjelder bare for første faktureringssyklus. Pristillegg kan gjelde for frakt, behandling og skatter / avgifter med mindre noe annet er oppgitt. Gratistilbud gjelder kun for laveste antall av hvert produkt og kan ikke brukes på mer enn to varer per bestilling.