Gå til hovedinnhold
USB-minnepinne 8 GB
Tilgjengelige design

Design USB-minnepinner med logo eller bedriftsnavn.

Gi bedriften et profesjonelt utseende med tilpassede USB-minnepinner. Disse minnepinnene er perfekte å ta med på bedriftsmøter eller som gaver på messer og arrangementer slik at de besøkende husker deg bedre. Lagre salgsbrosjyrer, bedriftspresentasjoner, kataloger og mer på dem.

USB-minnepinnene våre med logo er enkle å tilpasse. Det er bare å laste opp logoen din for å begynne, eller starte fra grunnen av med tilpasset grafikk og tekst. Vi har et intuitivt designstudio på nettet hvor du kan finpusse de tilpassede minnepinnene dine. Og hvis du trenger hjelp, står kundeservice til tjeneste.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg legge til bedriftslogoen min på disse tilpassede USB-minnepinnene?

Ja, selvfølgelig. Du kan laste opp en fil i følgende format: .png, .jpg, .ppt, .ai og .pdf.

Hvor på minnepinnen blir designet plassert?

Du har flere muligheter her. Ensfargede USB-minnepinner eller USB-minnepinner med fullfargetrykk er perfekte som reklamegaver, mens lasergravering gir en skarp og varig finish som passer til de ansatte eller kundene dine.

Kan jeg bestille bare ett eksemplar av minnepinnen?

Ja, noen av de tilpassede USB-minnepinnene krever ingen minimumbestilling, så du kan bestille ett eksemplar om du ønsker det. Husk at prisen per enhet reduseres jo flere eksemplarer du bestiller. Det kan være lurt å tenke på dette hvis du kjøper USB-minnepinner som reklameobjekter i store mengder.

Hvor stor lagringskapasitet har USB-minnepinnene?

Vi tilbyr alternativer fra 1 GB til 32 GB. Du kan filtrere etter «lagringskapasitet» for å finne den minnepinnen som passer til dine behov.

Hva slags USB-typer har dere?

Vi har ulike USB-minnepinner med vrialternativer, avtakbare topper og tynne modeller (som lett får plass i lommen eller lommeboken).

Ofte stilte spørsmål

Klart det. Du kan laste opp en fil i følgende formater: .png, .jpg, .ppt, .ai og .pdf.

Du har flere muligheter. USB-minnepinner som enten er ensfargede eller med fullfargetrykk er perfekte som reklamegaver, mens lasergravering gir en skarp og varig finish som passer til gaver til ansatte eller til å sette søkelyset på merkevaren din i møte med kunder.

Ja, noen av de tilpassede USB-pinnene har ikke noe minstekrav, så du kan bestille én hvis du vil. Husk at enhetsprisen går ned jo flere enheter du legger i handlevognen – så det er svært prisgunstig når du kjøper et større antall USB-minnepinner.

Vi har et variert utvalg, fra 1 GB til 32 GB. Du kan filtrere etter «lagringskapasitet» for å finne en egendesignet minnepinne som dekker behovet ditt.

Vi har et variert utvalg av tilpassede USB-minnepinner med blant annet skrutopp, avtagbare topper og tynne modeller (som lett får plass i lommen eller lommeboken).