Loading...

Personlig tilpassede USB-minnepinner

Tilpassede USB-minnepinner gir en profesjonell look og får folk til å huske bedriften din. De tilpassede USB-minnepinnene er perfekte til messer, bedriftsarrangementer og for å lagre viktige dokumenter.

1 resultat
Gå til filtrerte resultater
1 resultat


-

  • Har du et design?
    Last det opp for å se det på produktene våre
  • Bestselger
    USB-minnepinne 8 GB
    Vi tilbyr ekspresslevering

Design USB-minnepinner med logo eller bedriftsnavn.

Gi bedriften et profesjonelt utseende med tilpassede USB-minnepinner. Disse minnepinnene er perfekte å ta med på bedriftsmøter eller som gaver på messer og arrangementer slik at de besøkende husker deg bedre. Lagre salgsbrosjyrer, bedriftspresentasjoner, kataloger og mer på dem.

USB-minnepinnene våre med logo er enkle å tilpasse. Det er bare å laste opp logoen din for å begynne, eller starte fra grunnen av med tilpasset grafikk og tekst. Vi har et intuitivt designverktøy på nettet som lar deg tilpasse minnepinnene. Og skulle du trenge hjelp, står CARE-ekspertene våre til tjeneste.

Ofte stilte spørsmål

Klart det. Du kan laste opp en fil i følgende formater: .png, .jpg, .ppt, .ai og .pdf.

Du har flere muligheter. USB-minnepinner som enten er ensfargede eller med fullfargetrykk er perfekte som reklamegaver, mens lasergravering gir en skarp og varig finish som passer til gaver til ansatte eller til å sette søkelyset på merkevaren din i møte med kunder.

Ja, noen av de tilpassede USB-pinnene har ikke noe minstekrav, så du kan bestille én hvis du vil. Husk at enhetsprisen går ned jo flere enheter du legger i handlevognen – så det er svært prisgunstig når du kjøper et større antall USB-minnepinner.

Vi har et variert utvalg, fra 1 GB til 32 GB. Du kan filtrere etter «lagringskapasitet» for å finne en egendesignet minnepinne som dekker behovet ditt.

Vi har et variert utvalg av tilpassede USB-minnepinner med blant annet skrutopp, avtagbare topper og tynne modeller (som lett får plass i lommen eller lommeboken).