Loading...

Holde varene trygge og sikre ved lagring og frakt med de solide postpakkene våre.

  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvit eller brun «E-flute»-papp
  • Enkle å montere
  • Enkle esker uten trykk

Beskytt kundenes produkter
Enten du skal sende skjøre gjenstander, tungt utstyr eller store antall matvarer eller bøker, forventer kunden at varene ankommer trygt og i god stand. Postpakkene våre gir deg en ypperlig måte å oppnå akkurat det på. Den solide «E-flute»-pappen er utformet for å tåle påkjenninger under frakt samtidig som innholdet beskyttes. Lukk dem med vannaktivert pakketeip så er alt klart for frakt.

Enkel montering
Emballasjen i bølgepapp er utformet for å være så praktisk som mulig, både for deg og for kundene. De er enkle å montere og har ingen minimumsbestilling, så du kan bestille så mange eller så få du vil. Og med et utvalg størrelser å velge blant til rimelige priser, kan du få de eskene som passer best for dine behov. Du kan til og med sette på etiketter eller klistremerker for å sette ditt eget preg på eskene.

Raske og enkle å bestille
Er du klar til å bestille postpakker i bølgepapp? Prosessen kunne ikke vært enklere … Bare velg størrelse, farge og antall, så tar vi oss av resten. Vi sørger for at de leveres trygt og godt, sånn at du kan gjøre det samme for kundene dine og varene deres.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign