Loading...

Gjennomsiktig etikett

Vis frem merkevaren din med gjennomsiktige etiketter. Finn ut mer om tilpassede former og et stort utvalg størrelser. Mer informasjon

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Sett fargene til merkevaren din på hva som helst.

  • 15 størrelser
  • Gjennomsiktig plast
  • Ekstra tykk bakside
  • Tilpassede former tilgjengelig
  • Levende fullfargetrykk

Ser du etter en gøyal og rask måte å merke flasker, esker, krukker, vesker og mer på? Hvorfor ikke prøve gjennomsiktige etiketter? Vi tilbyr et stort utvalg av former og størrelser, og kan hjelpe deg å lage dine egne etiketter for å styrke merkevarebyggingen din.

Etikettene med egen design trykkes på gjennomsiktig plast og kan kuttes i den formen du ønsker. Du kan også velge en matt eller glanset overflate for å sette et eget preg på etikettene dine.

For å sette i gang med å lage de tilpassede etikettene dine, er det bare å laste opp logoen din og legge til firmanavn og kontaktinformasjon. Du velger selv hvilket antall som passer best for deg. Vi tar oss av resten. De flotte etikettene dine leveres klare til bruk.

For å begynne utformingen velger du den formen du vil ha. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassede malene eller designe din egen. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp logoen din eller kunsten, så lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for klistremerket, med alternativer for ytterligere tilpasning.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign