Loading...

Etiketter på rull

Merk: Enhetsprisen er per etikett. Få fremhevet merkevaren din med profesjonelle etiketter som egner seg for store antall. Sjekk ut våre tilpassede designmaler, eller ta en titt på hvor enkelt det er å laste opp et design. Mer informasjon

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Materiale
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Ta merkevarebyggingen din til neste nivå.

  • 15 størrelser
  • Mulighet for tilpassede former
  • 14 materialvalg
  • Fås i standard (33 cm) eller beskåret rull (7,6 cm diameter)
  • Kraftig fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5000

Merk alt Vil du gi poser, esker, krukker, flasker og mer et profesjonelt og gjennomført utseende? Etiketter på rull passer godt for bedrifter med store varebeholdninger og store utskiftninger. De klassiske alternativene med hvit og gjennomsiktig plast samt de beskårede alternativene med gullfolie prises etter antall klistremerker (ikke per rull). Praktiske og rimelige kvalitetsklistremerker på rull.

Enkle å bruke
Formen på rullen gjør at de er enkle i bruk og kan lagres uten at de tar opp særlig plass. De kan lett oppbevares i en skuff ved kassa, på lageret eller med kontorutstyret. Når du får inn nye varer eller skal ha et salg, kan du raskt sette nye etiketter på produktene før du igjen oppbevarer etikettene på en praktisk måte. Hvis produktene lagres over lengre tid, kan du bruke de langvarige etikettene våre.

Intuitiv designopplevelse
Er du klar til å designe? Last opp ditt eget design eller se alle alternativene våre som du kan tilpasse. Designverktøyene våre er enkle å forstå og leder deg gjennom prosessen. Og hvis du trenger hjelp, kan du alltid ta kontakt med designerne våre. Når du er fornøyd, sendes etikettene til deg og det er bare å rulle dem ut.

Stablede etiketter på rull

VistaPrint tilbyr Etiketter på rull designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign