Loading...

Klistremerkeark med logo

Merk: Enhetsprisen er per ark.


Gjør de tilpassede klistremerkene like unike som merkevaren din. Flere klistremerker med utstansing på et ark du selv kan designe i designstudioet. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Materiale
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Bryt grenser ved å skape noe helt unikt. Design klistremerker med utstansing med helt unik form.

  • 6 størrelser
  • Tilpassede former
  • Antallet klistremerker per ark avhenger av størrelsen på klistremerkene
  • Hvitt papir eller gjennomsiktig plast
  • Bestill så få som 1 klistremerkeark
  • Ekstra tykk bakside med flik

Merk: Antallet over henviser til antall trykte ark. Når du velger antall, må du huske på at 1 ark ikke tilsvarer 1 klistremerke.

Like unike som merkevaren din
På utkikk etter noe unikt og morsom du kan bruke på produktene eller pakkene dine? Klistremerker med utstansing bidrar til at produktene og bedriften din skiller seg ut fra mengden. Disse klistremerkene med utstansing trykkes på hvitt papir eller gjennomsiktig plast og i den formen du ønsker. Du velger selv hvilket antall som passer best for deg: Trykk bare ett ark med klistremerker for små prosjekter, eller bestill et større opplag for mer omfattende prosjekter.

Allsidig merking
Klistremerker med utstansing passer perfekt til produkter og bestillinger på nettet. Bruk dem til å lukke glanspapir, merke bokser, forsegle konvolutter og mer. Du kan også klistre dem på hengelapper eller dele dem ut til kundene i gave.

Det er bare å laste opp
Klar til å starte ditt eget design? I designstudioet vårt kan du laste opp logo eller design og begynne å tilpasse produktet med en gang. Velg en bakgrunnsfarge og velg en skjærelinje til klistremerkene som enten er en tilpasset eller standard form. Når designet er ferdig, sender du det til trykking, så mottar du klistremerkene dine klare til bruk og klare til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign