Loading...

Finn din ideelle klistremerkeform

Vi har former for alle bedrifter, personligheter eller prosjekter, og tilpassbare klistremerkedesign for alle former.

Design dine egen klistremerkeform

Design unike klistremerker tilpasset formen til logoen eller designet ditt.

Unike og forseggjorte klistremerker til spesielle anledninger

Morsomme og praktiske klistremerker som lar deg glede venner, familie eller kunder.

Stickers on the Go

Ta med deg logoen din og de beste bildene dine over alt.

Klistremerkene ingen bedrift kan klare seg uten

Disse klistremerkene passer utmerket om du selger produkter i butikk eller sender dem rundt om i verden.
Adresseetiketter
 
 
 
 
 

Bla gjennom klistremerker på ark som passer stilen din

Finn et passende design for merkevaren, prosjektet eller kampanjen med våre tematiske maler trykt på klistremerker på ark.

Velg passende størrelse av runde klistremerker for prosjektet ditt

Se kolleksjonen vår av maler for runde klistremerker med alternativer for flyere, emballasje og mer.
Trenger du designhjelp til klistremerkene?
Samarbeid med en profesjonell designer for å lage et unikt design, eller be om råd og redigeringer av et design du allerede har begynt på.
Finn ut mer om designtjenester

Gi markedsføringen til småbedriften din et løft med personlig tilpassede klistremerker.

Tilpasset trykking av klistremerker er en enkel og rimelig måte å markedsføre merkevaren din på og sette fart på markedsføringen på mange overraskende måter. Design klistremerker som du kan dele ut til kunder, sette på produktemballasjen din eller få esker til å skille seg ut på.

Klistremerkene dine kan tilpasses på mange forskjellige måter: Velg et papir som er lett å skrive på eller ekstra holdbar plast, lag unike former og tilpass videre med størrelsene og overflatene du ønsker. Uansett hva du driver med, så kan du lage et unikt utseende som forbinder deg med kundene dine.

Lurer du på hvordan du kan lage klistremerker på nettet? Uansett om du ønsker å vise at du støtter en sak, vil gjøre arrangementer mer minneverdige eller vise frem logoen din på pc-er, vannflasker og mer, så vil vi gjøre prosessen så enkel som mulig – med profesjonell designhjelp hvis du trenger det.

Ofte stilte spørsmål

Ja, vi har både trykk med ulike mønstre og minimalistiske design du kan bruke. Når du har valgt klistremerketype og form, kan du ta en titt på designmalene våre som kan tilpasses. Du kan også filtrere etter bransje, stil eller farge. Etterpå kan du tilpasse klistremerkene videre med tekst, bilder eller logoer.

Når du er klar, har du flere valg:

  • Bla gjennom designgalleriet vårt for å se de ferdiglagde malene våre som du kan tilpasse med tekst, bilder eller logo.
  • Last opp ditt eget design hvis du ønsker å starte fra bunnen av
  • Samarbeid med en profesjonell designer for å lage et unikt design for deg.
  • Hvis du velger klistremerke med logo og tilpasset form, vil en av designerne våre designe det og sende det til deg for godkjenning innen 4 timer.

Du kan velge mellom flere typer klistremerker basert på behovene dine. For eksempel:

  • Trenger du å skrive på dem? Da anbefaler vi at du begynner med klistremerker på ark trykt på hvitt papir.
  • Trenger du vannbestandige klistremerker? Da er runde klistremerker og kvadratiske klistremerker det du trenger, siden de er laget av vannbestandig plast.
  • Ønsker du å dele ut klistremerkene dine? Da anbefaler vi klistremerker med utstansing eller konturskårne klistremerker som får designet ditt til å skille seg ut med en tilpasset form.

Du kan laste opp filer i følgende formater: .pdf, .png og .jpg.

Avhengig av produkt og størrelse, kan du bestille tilpassede klistremerker fra så få som 4 og opptil 5000 på én gang.

Ja! Klistremerkene våre på ark har et alternativ med hvitt papir som er enkelt å skrive på. Vi anbefaler at du bruker en permanent tusj når du skriver på klistremerker laget av plast. Når du designer klistremerker med en sort bakgrunn, må du passe på å bruke en blekkfarge som synes, som gull, sølv eller hvit.

Du kan velge papiralternativet for innendørs bruk eller der klistremerket med personlig trykk ikke kommer i kontakt med væske. Plastklistremerkene er olje- og vannavstøtende og er et mer holdbart valg til innendørs og utendørs bruk.

Ja, vi anbefaler at du designer det fra bunnen av for best mulig resultat for klistremerker med ulike former og størrelser. Designgalleriet og verktøyet vårt hjelper deg å komme raskt i gang.