Gå til hovedinnhold
Loading...

Tilpassede klistremerker

Til å klistre på krukker, bokser, pakker og mer.

Lag profesjonelle og unike etiketter.

Med Vistaprints fullt tilpassbare maler for egendesignede klistremerker, kan du enkelt gjøre bedriftsnavnet ditt og logoen din om til et etikettdesign for emballasje, korrespondanse og mer til bedriften din. Vi hjelper deg å lage perfekte klistremerker, enten du starter opp eller ser etter en mulighet for et større opplag av produktklistremerker, reklamegaver og mer. Klistremerkene våre er laget av et solid materiale, og er tilgjengelig i ulike størrelser. De ser flotte ut i lang tid. Så uansett behov, vil du finne design av høy kvalitet som hjelper deg å skille deg ut og bli lagt merke til.

Ofte stilte spørsmål

Ja! Du bør i så fall bruke en sprittusj slik at teksten sitter bedre. Hvis du lager svarte klistremerker, bør du bruke en kontrasterende blekkfarge som gull, sølv eller hvit.

Papirklistremerkene våre er best til innendørs bruk der de ikke kommer i kontakt med væske. Plastklistremerkene er olje- og vannavstøtende og er et mer holdbart valg til innendørs og utendørs bruk.

Papirklistremerker et flott, robust alternativ til innendørsbruk så lenge de ikke kommer i kontakt med væske. Dersom klistremerkene dine kan komme i kontakt med produkter som inneholder (eller kan bli utsatt for) olje, smøremidler eller kalde temperaturer, anbefaler vi et mer vanntett alternativ, som plast- eller vinyletiketter på rull

Ja, vi har både mønster og minimalistiske design du kan bruke. Når du har valgt klistremerketype og form. kan du ta en titt i klistremerkegalleriet vårt. Du kan filtrere etter bransje, stil og farge.

Ikke for øyeblikket. Vi kan levere innen 2, 4, 6 eller 10 virkedager for øyeblikket.