Loading...

Klistremerker på ark

Merk: Enhetsprisen er per klistremerke.


Aldri brukt klistremerker til profesjonell merkevarebygging før? Begynn her. Utforsk våre fullt tilpassbare designmaler og en enkel designopplastingsprosess. Mer informasjon

Fetching compatible options
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Bruk tilpassede klistremerker på ark på emballasje, kampanjegaver og mer.

 • 6 størrelser
 • 4 fasonger
 • Alternativer med tilpassede former
 • 2 overflater
 • Hvitt papir eller gjennomsiktig plast
 • Minimum antall er 4 stk. (1 ark)

Merk: Antallet refererer til antall klistremerker du vil motta med bestillingen din. Enhetsprisen er per klistremerke.

En enkel måte å bygge en merkevare på
Ikke undervurder de små detaljene når du skal bygge en enestående merkevare. Klistremerker på ark fungerer som prikken over i-en på mange ulike produkter og varer. De kan brukes til å lukke emballasje og gjør eskene mer personlige. De passer utmerket til arrangementer og kan bestilles i mange ulike fasonger. Bestill og fest logoen din overalt.

Enkel tilpasning
Klistremerker på ark er enkle å tilpasse. Du kan velge mellom flere størrelser, former og overflater. De kan trykkes på hvitt papir eller fett- og vannbestandig gjennomsiktig plast. Velg mellom tre standardformer eller tilpasset omriss. Ikke sikker på hva slags klistremerker på ark du trenger? Bestill en prøve først. Du kan bestille så få som 4 klistremerker (1 ark), så det er bare å prøve og deretter bestille flere.

Trinnvis designprosess
Klar til å designe? Ta en titt på alle designalternativene våre for å finne inspirasjon. Når du har funnet et design du liker, kan du gjøre det til ditt eget ved å legge til et personlige preg. Du kan også laste opp et eget design eller din egen logo til disse klistremerkene på ark. Når du er ferdig, tar vi oss av resten. De helt unike klistremerkene leveres klare til å bli klistret på esker, poser, gaver og mer.

Klistremerker på ark

REVIEW SNAPSHOT®

(9 anmeldelser)
Write a Review
Fordeling av vurderinger
 • 5 stjerner
  4
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  3
Enkel design
Produktkvalitet
Produktpris

Lest av 9 kunder

👌

2. sep. 2023 | Torill

Bra


Kommer til å bestille igjen

30. aug. 2023 | Linda

God kvalitet og rask levering


Nei, bakgrunn ell trykk er for tynn.

8. feb. 2023 | Olav A

Bakgrunn ell trykk er for tynt, Det en klistrer på skinner gjennom merket, uansett hva det måtte være. Kjipt rett og slett.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hei Olav Andreas! Beklager at produktet du har mottatt ikke står til forventningene. Sånn skal det selvsagt ikke være. Vi ønsker å få ordnet opp, slik at du mottar klistremerker du kan bruke. Kontakt oss gjerne på tlf. 800 25 166 på Mandag-Fredag 08-18, så skal vi sørge for at du blir fornøyd. Med venlig hilsen, Ole Jensen VistaPrint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktpris
Enkel design

Skuffende med plastmateriale istedet for papir

28. sep. 2022 | Katrin Berge

Ikke fornøyd med at de kom i plast denne gangen. Har bestilt disse klistremerkene flere ganger og da har de vært i papir. Når skal visst disse klistremerkene printes på plast fremover og da kommer jeg ikke til å bestille de igjen. Var så fornøyd med slik de var før i papir!

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hei Katrin! Beklager at klistremerkene ikke var som forventet når du bestite dem på nytt. For klistremerker på ark tilbyr vi for øyeblikket kun plast som du sier. Om du ønsker klistremerker i papir har vi dette tilgjengelig på rull. Du kan finne dem på vår nettside ved å gå til 'etiketter og klistremerker' og så til 'etiketter på rull'. Med vennlig hilsen, Ole Jensen VistaPrint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktpris
Enkel design

Godt fornøyd

11. apr. 2022 | Hot Roy

Biltreff. Grei finish på disse.

Produktkvalitet
Produktpris
Enkel design

Viser anmeldelser 1-5

VistaPrint tilbyr Klistremerker på ark designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign