Loading...

Gjør arrangementet helt spesielt. Feire en helt spesiell dag med tilpassede festklistremerker.

  • 4 former
  • Tilpassede former
  • Solid, hvit plast
  • Sterkt fargetrykk
  • Antall fra 10 til 10 000

Skap minner fra den spesielle dagen
Alle liker å ta en fest, spesielt hvis de kan ta med et minne hjem. Festklistremerker er minneverdige suvenirer for gjestene og en fantastisk måte å minne dem om datoen for bryllupet eller festen før. Du kan også gi disse festklistremerkene bort til venner og familie som en påminnelse om dagen. Festklistremerker tilbys i mange former og størrelser og kan også tilpasses designet ditt.

Sterke farger og solid design
De tilpassede festklistremerkene trykkes i sterke farger på hvit plast. Plasten er både vann- og fettavvisende og varer lenge. Vi tilbyr disse klistremerkene i ulike størrelser og former, og vi er sikre på at du finner noe som passer til din anledning. Ikke sikker på hvordan de kommer til å se ut? Du kan bestille så få som 10 klistremerker for å se hvordan de blir, og deretter bestille flere.

«Get the party started»
Velg form og størrelse og begynn utformingen. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassbare malene eller designe noe selv. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp ditt eget bilde eller design. Da lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for klistremerket, og du kan tilpasse fargene, bakgrunnen og teksten.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign