Loading...

Bli lagt merke til med flott og unik skilting.

  • 3 størrelser
  • 110 g/m² polyester
  • Kun flagg eller flagg med flaggstang
  • Velg mellom trykk på én side eller begge sider
  • Laget av 95 % resirkulert polyester

__Bli sett av forbipasserende __ På utkikk etter en enkel, men effektiv måte å tiltrekke deg oppmerksomheten på? Kioskflaggene våre passer perfekt til å gi butikkfasaden eller innvendige vegger et løft. Gjør at kundene får øye på butikken din i en travel handelgate. Eller bruke et flagg med logoen din på som står til markisen. Eventuelt kan du bruke dem i butikken for å hjelpekundene med å finne veien. Du kan markere ulike seksjoner eller reklamere for et sesongsalg.

Innendørs eller utendørs bruk Kioskflaggene er en elegant og enkel løsning som ikke tar særlig plass. Flaggene våre kan fås med trykk på én side eller begge sider, og det finnes tre ulike størrelser. De kan bestilles med eller uten flaggstang. Og skulle du en gang ønske å endre på teksten, enten det er for et spesielt tilbud eller et nytt produkt, kan du bestille flagget uten sang, ved å velge alternativet for kun flagg.

Intuitive designprosess For å begynne utformingen av kioskflagget er det bare å laste opp designet ditt eller velge en designmal som passer til bedriften din. Vi tar oss av resten: Vi trykker og sender de tilpassede kioskflaggene til deg. Bestillingen din leveres klar til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign