Gå til hovedinnhold

Vindusdekaler

Nytt ut den mest synlige (og verdifulle) plassen. Se de ulike størrelsene og materialene for dekalene, med alternativer for bruk på innsiden eller utsiden av vinduet. Mer informasjon

Størrelse
Materiale
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 9 størrelser
  • 3 materialer tilgjengelig
  • Gjennomsiktig eller ugjennomsiktig bakgrunn
  • Alternativer for innsiden eller utsiden av glasset
  • Flott fullfargetrykk

Arbeider du i en butikk eller et kontor med store vinduer, glassvegger eller disker? Gjør optimalt ut av omgivelsene for å promovere salg, spesielle arrangementer eller åpningstider med skreddersydde vindusdekaler. Pene skilt kan friste dem som går forbi til å ta en titt på det du tilbyr, og vi kan hjelpe deg med vindusdekaler til mange ulike behov.

Er du klar til å lage vindusdekalene dine? Først velger du bakgrunnsmateriale – gjennomsiktig eller ugjennomsiktig som er lett å lese. Velg så hvilken side av glasset du vil bruke: Dekalene våre kan leveres både til innvendig bruk eller som vannfaste til utendørs bruk. (Les mer nedenfor.) Utforsk så vårt store utvalg av fargerike design og finn det som passer for deg.

For å få best mulig resultat når du velger det perforerte alternativet, bør du unngå hvite og små skrifttyper (minst 50 pt.). Til slutt, når du mottar vindusdekalene dine, er det bare å klistre dem opp med den valgfrie, kostnadsfrie nalen. Vindusdekalene dine trenger så og si ikke vedlikehold, og det er også enkelt å fjerne dem uten at de etterlater seg flekker eller striper.

VistaPrint tilbyr Vindusdekaler designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign