Loading...

Maksimal merkeprofilering med tilpassede seilflagg som svever høyt og skiller seg ut.

  • 4 størrelser
  • Settet inkluderer flagg, stang, valgfri base og bæreveske
  • Ensidig eller dobbeltsidig trykk
  • Tåler vind på opptil 18 m/s
  • 4 typer flaggfester

Merk: Laste ned denne PDF-filen for å se viktige instruksjoner om montering.

Bli sett på god avstand
Interessert i at folk snur seg etter deg samtidig som du sprer info? Seilflaggene våre er perfekte til akkurat det. Med den største overflaten til trykket ditt av alle flaggene våre, kan du vise frem logoen din klart og tydelig pluss tekst du vil dele med kundene. Alltid populær blant bilforhandlere, men kan brukes nesten hvor som helst – utenfor butikken eller på arrangement, messer og mer – seilflaggene virker tiltrekkende, spesielt når de svaier i vinden.

Enkel å montere, ute eller inne
Flaggene leveres med alt du trenger for å montere dem på et flatt underlag: Pakken inneholder et flagg av polyester som tåler vær og vind, en flaggstang, den basen du valgte, samt en myk bæreveske som gjør det enkelt å transportere. Og med et perforert materiale for langvarig utendørs bruk kan de settes opp hvor og når som helst du måtte trenge dem.

Intuitiv designprosess
Klar til å designe din egen? Utforsk galleriet vårt av tilpassede flaggmaler, inkludert bransje- og arrangementspesifikke valg. Når du har funnet noe du liker, kan du tilpasse det med dine egne detaljer i designstudioet vårt. Vi tar oss av resten: Vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. Du vil motta flotte seilflagg som får folk til å snu seg.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign