Loading...

Du vil få lyst til å pakke inn alt du ser med det tilpassede gavepapiret ditt.

  • To lengder
  • Kraftpapir eller hvitt papir
  • Trykk med et enkelt bilde eller gjentatt mønster
  • Fullfargetrykk
  • Sort trykk eller mørke farger anbefales

Til spesielle anledninger eller året rundt
Emballasje til julegaver eller noe som passer året rundt – vi har uansett gavepapiret du trenger. Trykk et enkelt bilde eller velg et gjentatt mønster som dekker gavepapiret fra kant til kant. Pakk inn produktet ditt, fest papiret med et klistremerke eller to – så er det klart. Bruk det tilpassede gavepapiret ditt til spesielle anledninger og firmagaver, eller sett et profesjonelt preg på emballasjen i butikken din.

Uforglemmelige gaver
Du kan også bruke tilpasset gavepapir til bursdags- og julegavene til dine kjære. Hvorfor ikke sette fjeset eller favorittbildet ditt på en av malene våre og gjøre gavene dine helt spesielle.
Det personlig tilpassede gavepapiret finnes i kraftpapir eller hvitt papir, og vil tilføre gavene dine en helt unik og hjertevarm detalj som helt sikkert vil få dine kjære til å føle seg spesielle.

Enkel designprosess
Er du klar til å lage tidenes mest uforglemmelige gavepapir? Hvis du allerede har en logo, kan du laste den opp som et enkelt bilde eller forvandle den til et mønster. Kult, ikke sant? Du kan også se gjennom utvalget vårt av maler som kan tilpasses (inkludert noen ekstra i anledning julen). Når du har funnet favoritten din, kan du sette ditt personlige preg på den – logo (eller ansiktet ditt), tekst og mønster. Vi tar oss av resten: Vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. Det tilpassede gavepapiret ditt leveres klart til å spre glede.

VistaPrint tilbyr Gavepapir designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign