Gå til hovedinnhold

Skrivebordskalender

Lag en morsom, funksjonell egendefinert kalender med enkel, kompakt størrelse. Spiral-innbundet og frittstående, med mulighet til å legge til egne bilder og tekst. Mer informasjon
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • Nyhet: Enda bedre design og oppsett
  • 20 x 20 cm størrelse
  • 235 g/m² glanset papir
  • Integrert stativ og spiralinnbinding
  • Opplastning av bilder med utfallende trykk
  • Livlig fullfargetrykk
  • Skrivebordskalender for 2022 tilgjengelig nå

Leter du etter en måte å pynte skrivebordet på kontoret, disken eller andre steder med lite eller ingen veggplass? Skrivebordskalendere med bilder er en effektiv (og populær) dekorativ løsning. Våre spiral-innbundne skrivebordskalendere har en kompakt størrelse på 20 x 20 cm og integrert stativ for rask og enkel oppstilling. Med én side for hver måned kan du legge til favorittbilder og mye mer. Resultatet er morsomt og personlig, uansett om du vil lage din egen skrivebordskalender eller er på jakt etter en omtenksom gaveidé til venner og familie.

Klar til å lage din personlige skrivebordskalender? Vi hjelper deg med å laste opp favorittbildene ditt i høy oppløsning, også fra Facebook eller mobiltelefonen din. I designstudioet vårt på nettet kan du organisere og designe skrivebordskalenderen din akkurat som du vil. Når du er ferdig med å designe skrivebordskalenderen, tar vi oss av resten. Med våre trykk i fotokvalitet og profesjonell innpakking får du en skrivebordskalender med bilder som ser flott ut og er klar til å vises frem.

skrivebordskalender med bryllupsbilde
Miljøvennlig papir.

Vi er stolte over å være FSC-sertifisert. Det forplikter oss til å redusere miljøpåvirkningen vår og bruke papir produsert på en miljøansvarlig måte.

Les mer
Støtter ansvarlig skogbruk.

FSC-papir sertifisert av Rainforest Alliance er ansvarsfullt høstet til fordel for samfunn, dyreliv og miljø.

Les mer

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign