Gå til hovedinnhold
Loading...

Juleemballasje

Design juleemballasje for bedriften din som vil få kundene dine til å huske merkevaren din denne julen.
Iøynefallende. Spesielt festlig.
Esker som er nesten like morsomme og festlige som det som er inni. Enkle å montere, enda enklere å pakke opp.
Kjøp esker med vippelokk til jul

Gjør forsendelsene dine klare til jul

Merk eskene dine og sikre leveringen med tilpasset vannaktivert tape. Velg blant våre tilpassede maler nå.

Julen er tiden for å bli kreativ med den personlig tilpassede juleemballasjen din.

Forbind småbedriften din med den gode følelsen bare julen kan gi med tilpasset juleemballasje og andre juleprodukter. Å åpne pakker med juletema gir kundene dine ekstra glede og julestemning. Og med vakkert designet juleemballasje sparer du kundene dine for tid. Enda en grunn for dem til å handle hos deg. Fra tilpassede gaveesker til innpakningspapir – vi har det du trenger for å gjøre juleemballasjen din ekstra spennende.

I tillegg har vi gjort det enklere enn noensinne å tilpasse emballasjen din til de eksakte behovene dine – eller velge fra et bredt utvalg av ferdige julemaler. Det er bare å legge til dine egne detaljer – logo, tekst og bedriftsopplysninger – ved hjelp av designstudioet vårt. Deretter trykker og leverer vi den rett på døren. Og hvis du trenger hjelp underveis, kan du kontakte designekspertene våre på telefon, chat eller e-post og få hjelp med å sette juleideene dine ut i livet.

Ofte stilte spørsmål

Julen er en spennende tid med økt salg for mange småbedrifter. Hva er vel en bedre måte å få kundene dine i julestemning på enn med tilpasset juleemballasje? Derfor tilbyr VistaPrint et utvalg av emballasjemuligheter, vannaktivert pakketeip med logo og mer.

Når kunder kjøper et produkt i løpet av eller rett før jul, er det store sjanser for at de planlegger å gi det bort til noen. Og med tilpasset emballasje, kan du hjelpe disse kundene ved å gi dem et produkt som er ferdig innpakket som gave, klar til å legges under treet. Ved å presentere produktene dine på denne måten gir ikke bare en bedre kundeopplevelse, men styrker også merkevaren din.

Julehøytiden handler ikke bare om å pakke inn produkter i et fargerikt julepapir. Det er en flott mulighet til å ta merkevaren din til nye høyder. I stedet for å kun holde deg til julefarger som rødt og grønt, kan du for eksempel forvandle merkevarefargene dine til eksklusive gaveesker, tape og mer. På den måten vil emballasjen din virkelig reflektere hvem du er som bedrift og historien din.

VistaPrint ønsker å sende bestillingen din så raskt som mulig, spesielt i juletiden. Men vær oppmerksom på at det kan bli fraktforsinkelser i forbindelse med julerushet. Så det kan være lurt å bestille den tilpassede emballasjen din minst én måned i forveien. Ikke bare slipper du styret med fraktforsinkelser, men du får også mer tid til å være kreativ med hvordan du bruker emballasjen når den kommer.