Loading...

Juleinnpakning

Vi har alt til juletida. Uansett hva du har på handlelisten, så trykker vi det.

Frakt og levering

Send pakkene trygt og enkelt – Du trenger ingen reinsdyr eller sleder.
 
 
 
 
 
 
 

Design morsomt og søtt tilbehør til sendingene dine.

Produktesker og gaver til kundene

Gaveesker og emballasje med juletema som skaper uforglemmelige opplevelser.
 
 
 
 
 
 
 
 

Julehandel og papirposer med logo

Kom i ekte julestemning med julegavene dine: Pakk dem inn i produktposer med julemotiv i alle mulige størrelser og former.

Gaveinnpakkingstilbehør

Gjør nissen stolt. Oppgrader innpakningen.

Matemballasje til enhver anledning.

Tilpasset emballasje til alt fra supper, kalkun og tyttebærsyltetøy.
 
 
 
 

Juleideer

Du kan juletilpasse alt. Så juletilpass alt.

Se alle emballasjealternativene

Finner du ikke den emballasjen du trenger? Se alle emballasjealternativene under.

Gjør juleemballasjen enda finere i år.

Er det rart vi liker julen? Hva er vel bedre enn å fremme bedriften med juleemballasje med logo? Spre juleglede for hver bestilling, levering og gave. VistaPrint har et stort utvalg juleemballasje med alt fra hengelapper til postesker, papirkopper og takeaway-esker. Du finner helt sikkert et design med juletema du liker, for vi har tilpassede tema for alle tenkelige bransjer og bruksområder. Uansett hva du ser etter, er vi her for å gjøre prosessen så enkel som mulig – med eksperthjelp hvis du trenger det. Vi ønsker deg en riktig god jul!

Ofte stilte spørsmål

Julen er en spennende tid med økt salg for mange småbedrifter. Hva er vel en bedre måte å få kundene dine i julestemning på enn med tilpasset juleemballasje? Derfor tilbyr VistaPrint et utvalg av emballasjemuligheter, vannaktivert pakketeip med logo og mer.

Når kunder kjøper et produkt i løpet av eller rett før jul, er det store sjanser for at de planlegger å gi det bort til noen. Og med tilpasset emballasje, kan du hjelpe disse kundene ved å gi dem et produkt som er ferdig innpakket som gave, klar til å legges under treet. Ved å presentere produktene dine på denne måten gir ikke bare en bedre kundeopplevelse, men styrker også merkevaren din.

Julehøytiden handler ikke bare om å pakke inn produkter i et fargerikt julepapir. Det er en flott mulighet til å ta merkevaren din til nye høyder. I stedet for å kun holde deg til julefarger som rødt og grønt, kan du for eksempel forvandle merkevarefargene dine til eksklusive gaveesker, tape og mer. På den måten vil emballasjen din virkelig reflektere hvem du er som bedrift og historien din.

VistaPrint ønsker å sende bestillingen din så raskt som mulig, spesielt i juletiden. Men vær oppmerksom på at det kan bli fraktforsinkelser i forbindelse med julerushet. Så det kan være lurt å bestille den tilpassede emballasjen din minst én måned i forveien. Ikke bare slipper du styret med fraktforsinkelser, men du får også mer tid til å være kreativ med hvordan du bruker emballasjen når den kommer.

Det er enkelt og raskt. Hos VistaPrint tilbyr vi ulike designalternativer.

Bla gjennom det brede utvalget vårt av maler og velg en som startpunkt. Last deretter opp logoen din, legg til tekst og godkjenn designet ditt – det tilpassede designet ditt vil være ferdig på et øyeblikk.

Du kan også velge å jobbe sammen med en av våre designeksperter som hjelper deg å lage et unikt design for juleemballasjen din fra bunnen av.

Det koster ingenting ekstra. Alle malene våre med juletema er gratis hvis du respekterer minimumsantallet for bestilling. Du kan komme i gang med så lite som 1 gaveeske med tilpasset trykk eller 10 takkekort.