Loading...

Veggkalendere

Gled venner og familie med en gave de får glede av gjennom hele året – utforsk tilpassede 12-måneders kalendere for 2023. FSC®-sertifisert produkt. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelser og format
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Med egendesignet veggkalender blir minner til 12 måneder med glede.

  • 4 størrelser/formater
  • 2 papirkvaliteter
  • Diverse bakgrunner og clipart
  • Solid spiralinnbinding
  • Flott, fargerikt fototrykk
  • FSC-sertifisert produkt: Laget av materialer fra ansvarlig skogbruk

365 dager med glede
Er det bare oss, eller ser gjøremålene bedre ut spekket med gode minner? Med veggkalendere med foto kan du vise frem spesielle øyeblikk og favorittfoto på en praktisk måte. Lag en til deg selv – eller lag flere. Disse bestselgerne egner seg til populære familiegaver.

Så mange måter å tilpasse på
Med et bredt utvalg av design og oppsett – pluss fire størrelser – kan du lage en fotokalender som ikke bare passer stilen din og interiøret, men også timeplanen din. Når du designer kalenderen, kan du velge å legge til tekst eller clipart på spesielle datoer, inkludert bursdager og jubileum. Uansett hvordan du tilpasser kalenderen, er alt trykket på papir som er produsert fra ansvarlige skogbruk.

Intuitiv designprosess
Vi har oppdatert brukeropplevelsen av studioet slik at det fungerer enda bedre enn før. Start med å velge en mal. Etter det tas du til designstudioet der du kan legge til foto, markere spesielle datoer, prøve ut ulike bakgrunner og mer. Når du er ferdig med å designe, tar vi oss av resten med trykking av veggkalenderen og profesjonell emballasje. Veggkalenderen med foto leveres klar til å spre glede.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign