Loading...

Tilpassede skjorter

Lag tilpassede arbeidsskjorter med logo eller design.

1 resultat
Gå til filtrerte resultater
1 resultat


-

Markedsfør logoen din på stilige og profesjonelle tilpassede dresskjorter.

Skjorter med knapper er ideelle som elegante uniformer til teamet ditt og når du ønsker å skille deg ut på arrangementer, som messer. Skjortene er elegante og tidløse, og kan tilpasses på det venstre brystpartiet med ulike dekorvalg for ethvert budsjett. Velg mellom ensfarget trykk, fullfargetrykk eller flott og varig broderi – ideelle til arbeidsuniformer som må tåle gjentatt bruk. Tilpassede arbeidsskjorter skaper positive assosiasjoner til merkevaren din i tillegg til et profesjonelt og elegant utseende til hele teamet.

Er du klar til å lage dine egne tilpassede skjorter med knepping? Last opp logoen eller designet ditt og legg til tekst ved hjelp av det intuitive designstudioet vårt. Du kan til og med lagre kreasjonen din og dele den med en venn eller kollega før du bestiller. Og dersom du trenger en hjelpende hånd, er designekspertene våre alltid beredt til å sette ideene dine ut i livet.

Ofte stilte spørsmål

Vi har alternativer for alle typer logoer. Ensfarget trykk fungerer bra for enkle logoer og ser ut som det er malt på, mens transfertrykk i fullfarge gir den personlig tilpassede skjorten et fotorealistisk trykk. Du kan også velge broderi for en logo som vil vare.

For logoer med mange farger eller nyanser, fungerer transfertrykk i fullfarge eller broderi best. Broderi er det mest varige alternativet for fargelogoer med mindre enn 15 farger.

De personlig tilpassede dresskjortene våre er designet for å vare. Vi anbefaler at du ikke bruker strykejern på det dekorerte området. For ensfarget trykk og transfertrykk i fullfarge, anbefaler vi å vaske skjorten på vrangen i kaldt vann.

Skjortene med knepping tilbys i holdbare materialer: tekstilblanding, bomull, bomullstwill og fukttransporterende stoff.