Loading...

Reklamebager

Design bager med logo til det neste arrangementet eller kampanjen din – bare velg din favorittbag fra kolleksjonen vår og legg til logo og bedriftsinformasjon. Bagen er en smart måte å øke synligheten til merkevaren din på overalt.

12 resultater
Gå til filtrerte resultater
12 resultater


-

Design bager med logo som fungerer som vandrende reklameskilt.

Design bager med logo eller teamemblem. Kampanjebager er ideelle gaver eller reklamegaver fordi de er så praktiske. De passer utmerket til konferanser, sportsbegivenheter eller under reiser. Vi tilbyr ryggsekker med logo, gymbager du kan tilpasse og mer.

Klar til å designe? Bare last opp logoen din eller lag noe nytt i det nettbaserte designstudioet vårt. Du kan legge til mange egne elementer som tekst og grafikk for å lage noe du blir skikkelig stolt av. Og du får selvfølgelig se en forhåndsvisning av designet ditt før du bestiller. Hvis du trenger litt hjelp for å tilpasse baggen din, er det bare å spørre ekspertene våre her.

Ofte stilte spørsmål

Her kan du velge selv: Vi tilbyr ensfarget trykk, fullfargetrykk, fullfargeoverføring og broderi. Broderiene har sterke farger, og dette er et svært holdbart alternativ hvis du ønsker å design bager som kommer til å bli brukt hver dag.

Vi tilbyr en rekke kampanjebager, blant annet tøyvesker til salgsfremmende formål, ryggsekker, dokumentmapper, pc-vesker, duffelbager, skuldervesker og til og med kjølebager du kan plassere logoen din på. Det er bare å filtrere etter «Type» for å finne riktig type.

Vi gir deg mange alternativer når det gjelder farger på de tilpassede bagene. Du kan filtrere etter «Farge» for å finne den du vil ha. Det anbefales at du velger en bagfarge som står i kontrast til logoen din. For eksempel vil en mørk logo se veldig bra ut på en bag med lys farge!