Loading...

Kontorrekvisita og skriveutstyr

Lag tilpasset kontorrekvisita for å gjøre arbeidsplassen hyggeligere.

14 resultater
Gå til filtrerte resultater
14 resultater


-

Lag praktiske og tilpassede kontorrekvisita som gir inspirasjon hver dag.

Pynt opp på arbeidsplassen med praktiske og inspirerende kontorrekvisita. Hos VistaPrint kan du legge til logo og design på en rekke kontorrekvisita og tilbehør til kontoret. Uansett om du vil pynte på pulten, lage reklamepenner til det neste arrangementet eller overraske teamet med noe fint, så bidrar tilpasset kontorrekvisita med å fremme logoen din. Design praktiske ting som kundene eller de ansatte kan bruke på jobben samtidig som de blir minnet om deg. Eller hva med å lage noe eget til deg selv og kollegaene dine?

Det intuitive designstudioet vårt lar deg tilpasse all slags kontorrekvisita og skrivesaker du trenger til bedriften din. Det er bare å laste opp logoen eller designet ditt for å starte. Du kan til og med lagre og dele designet ditt med venner eller kollegaer før du bestiller. I tillegg står designekspertene våre klare til å hjelpe deg med å sette ideene dine ut i live i form av spennende, tilpassede produkter.

Ofte stilte spørsmål

Ja. Vi anbefaler at du velger en farge som får logoen din godt frem. For eksempel, hvis du trykker en svart logo på et svart eller mørkt produkt, vil kanskje ikke designet vises godt nok.

Det er avhengig av bedriftens behov og budsjett. Hvis du er ute etter en salgsfremmende gave, er plastpenner best – de er ideelle til messer, kundegaver, kongresser og mer. Hvis du ønsker å skape et varig inntrykk, er metallpenner flotte til å fremme bedriftens navn og logo.

Selvfølgelig! Etter at du har valgt produktfarge, dekor og antall, kan du laste opp designfiler i følgende formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Vi har en rekke produkter som vil være praktiske og stilige til skrivebordet ditt. Vi har alt fra tilpassede notatbøker og dokumentmapper til klokker og stressdempere. Hos VistaPrint finner du akkurat det du trenger til å lage en hyggelig og praktisk arbeidsplass.

Absolutt. Du får muligheten til å se gjennom designet og gjøre flere endringer hvis du vil. Du kan også lagre det slik at du kan vise det til andre før du bekrefter bestillingen din. Kundeservice-teamet vårt hjelper deg gjerne på veien hvis du trenger hjelp til å sette kreasjonen din ut i livet.