Loading...

Prisfall på alle rulleetiketter

Ser du etter inspirasjon eller har du nettopp begynt? Disse etikettene er et flott sted å begynne.
 
 
 
 
 
 
 
 
Prisfall på alle rulleetiketter
Redusert pris på alle rulleetiketter

Lekre etiketter for mat og drikke

Vis hva kundene kan forventes seg – Vi har tiltrekkende alternativer for restauranter, butikker og gaver.
Usikker på hvilke størrelse du trenger?
Last ned en gratis størrelsesguide du kan skrive ut, så kan du se hvordan etikettene i standardstørrelser passer til produktene dine.
Last ned størrelsesguide for etiketter

Arketiketter

Disse tilpassede etikettene sparer deg for tid og gir konvolutter og pakker et profesjonelt utseende.

Etiketter de ikke går glipp av

En flott etikett kan få deg til å skille deg ut på hyllen eller klesstativet – selv på arrangementer.

Velg riktige etiketter på rull for bedriften din

Design etiketter på nettet helt enkelt. Velg tilpassede etiketter som passer til akkurat din bransje.
Trenger du hjelp med å designe etikettene dine?
Be om råd og redigeringer på et design du allerede har begynt på, eller samarbeid med en profesjonell designer for å få et originalt og unikt design.
Finn ut mer om designtjenester

Sett prikken over i-en på bedriftskorrespondansen og produktemballasjen med tilpassede etiketter.

Du ønsker sikkert å bygge opp merkevaren din slik at den blir sett og husket, og da er tilpassede etiketter helt klart et godt valg. Det er ofte slike detaljer som gjør at produktene blir lagt merke til i butikken. Ekstra informasjon gir kundene mer lyst til å kjøpe produktet. Og noen ganger er den ekstra personligheten du legger i det profesjonelle designet avgjørende for om en kunde kjøper produktet ditt.

En solid merkevare bygger på kundereisen, og profesjonelle etiketter kan bidra til å gjøre disse kontaktpunktene mer profesjonelle og gi et bedre inntrykk. VistaPrint tilbyr en rekke etiketter du kan tilpasse for å designe en helhetlig e-postsignatur, en produktopplevelse i butikken eller vise deg frem på neste arrangement. Hos oss finner du bransjespesifikke etiketter med design og materiale du selv velger. Vi tilbyr vannavstøtende alternativer for vannflasker og kosmetikk samt hengeetiketter du kan bruke på klær eller gaveposer. Vi har også etiketter du kan bruke hjemme: hologrametiketter, adresseetiketter og mer. Uansett hva du trenger å merke, kan du komme til oss: Vi har også eksperter som kan hjelpe deg hvis du lurer på noe.

Ofte stilte spørsmål

Ha i tankene hva slags produkt du selger, hvilke funksjoner det har og hva slag materiale som kan passe. Papiretiketter fungerer svært godt for tørrvarer og esker, og plastetiketter er designet for å tale væsker, olje og kondens. VistaPrint har mange material- og størrelsesalternativer.

Hvis du velger etiketter med eget design, kan du laste opp designet ditt og finpusse det i designstudioet vårt. Du kan også se gjennom designmaler for etiketter du kan tilpasse til bedrifter i mange ulike bransjer. Når du er ferdig med designet, trykker vi etikettene dine og leverer dem flotte og ferdige til bruk.

Vinetikettene du kan tilpasse, er utmerket til glassflasker. Dette gjelder også hvis beholderen skal plasseres i kjøleskapet eller vaskes. Hvis du selger produkter basert på olje, kan etiketter til kosmetikk og produktetiketter passe godt.

Du kan laste opp designet som .jpg, .png og.pdf.