Loading...

Få med alle produktdetaljer og en personlig touch med brettede hengeetiketter.

  • 4 størrelser
  • Størrelse på ferdiglaget hull: 4 mm (snor ikke inkludert)
  • 350 g/m² belagt, matt papir
  • Laminering tilgjengelig (kun på utsiden)
  • Antall fra 25 til 10000
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materialer fra ansvarlig skogbruk

Liten lapp, mye informasjon
Ser du etter en måte å få produktene dine til å skille seg ut på fulle hyller, stativer eller utstillingsstander? Tilpassede doble hengelapper kan være detaljen som gjør hele forskjellen. De er enkle å feste på esker, poser eller klær for å vise frem logoen din og skape blikkfang. Og på innsiden har hengelappene ekstra plass til detaljert informasjon, som ernæringsopplysninger, vaskeanvisninger eller størrelsesoversikter. Du kan til og med inkludere litt av bedriftshistorien din – eller en uventet detalj som viser personligheten din.

Enkle å tilpasse og bruke
De doble hengelappene finnes i 4 størrelser og trykkes på matt papir fra ansvarlig skogbruk. De kan fullstendig tilpasses dine unike behov. Du kan velge å trykke informasjon på innsiden eller la plassen være tom for håndskrevne meldinger. Du kan også velge laminering på utsiden av lappen for ekstra holdbarhet og stil. Uansett hva du velger, leveres de eksklusive doble hengelappene dine med ferdiglagde hull for enkel bruk med bånd eller snor (ikke inkludert).

Enkel designprosess
Klar til å lage dine egne doble hengelapper? Vi hjelper deg med å laste opp designet ditt i 3D-designstudioet vårt, der du kan legge til egne detaljer for et perfekt utseende. Vi tar oss av resten: Vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. De doble hengelappene dine leveres klare til å fortelle historien til merkevaren din.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign