Loading...

Gjør jubileet til noe stort

Alt du trenger for å gjør de store øyeblikkene i livet fullendte. Vi trykker det.

Favoritter vi tror du kommer til å elske

Disse favorittene stråler av kvalitet (og besparelser).
 
 
 
 
 
 

Stedet hvor bryllupsdrømmene blir virkelighet

Se alle de flotte invitasjonene, pynten og alt det andre du kan bruke for å bringe kjærlighetshistorien til live.

Si «Du er invitert» på din egen måte

Del gode nyheter – og inviter gjestene med på feiringen – med invitasjoner og kort som kan tilpasses 100 %.
 
 
 
 
 
 

Se flere kategorier

Gjør hvert kort, hver rom og hvert møte helt spesielt.

Feire livet og alle du er glad i med tilpassede gaver, kort og pynt.

Livet er verdt en feiring. Mange feiringer. VistaPrint hjelper til med å planlegge minstemanns bursdag eller bryllupet. Vi hjelper deg i den hektiske planleggingsperioden før festen med invitasjoner du kan tilpasse på få minutter. For øyeblikket du innser at du trenger en gave, med tilpassede skrivesaker som (bokstavelig talt) har navnet deres skrevet over det hele. For når festen er over, og du tenker tilbake de fine stundene, kan du lage takkekort.
Men livet handler også om alt det imellom. Derfor finner du også hverdagsting og tilpasset pynt du kan bruke for å vise steder og personer du er glad i. Gjør den gruppeselfien til et bilde med ramme. Tilpass en tøypose med bestevennens navn (eller monogram). Eller gi bort en kopp med bilde av tantebarnet – man får aldri nok av babybilder. Og takket være designekspertene våre som står klare til å hjelpe, er det både morsom og enkelt å lage tilpassede gaver som disse. Uansett hvilken stil du liker så finnes det utrolig mange måter å vise glede på i hverdagen – til uslåelige priser. Noe annet kommer ikke på tale.

Ofte stilte spørsmål

Skrivesaker inkluderer alt du trenger for å sende varme hilsener til venner og familie (som personlige kort, takkekort, konvolutter og mer). I tillegg kan du bestille alt det lille ekstra som får forsendingen til å skille seg ut, som klistremerker, stickers og adresseetiketter. Tilpassede skrivesaker blir også en flott gave når du setter ditt eget preg på dem – praktisk, personlig og pent – selvfølgelig! Du kan tilpasse skrivesakene med navnet deres, et monogram eller et design som passer til personligheten deres og vise dem at du virkelig bryr deg om dem (hvem andre kunne vel ha tenkt ut en bedre gave enn det?).

Først bør du tenke på selve anledningen. Er det en bursdag, et bryllup, en eksamen eller en annen viktig begivenhet dere skal feire? Videre bør du tenke over mottakerens interesser, hobbyer og personlige stil. Hvis personen er glad i kaffe, har vi fantastiske kopper og krus du kan tilpasse, slik at morgenrutinen deres blir enda bedre. Dersom han eller hun liker å ta notater, kan et sett med personlige kort med monogram og favorittfargene deres falle i smak. Og for en gjennomtenkt bursdagsgave som aldri slår feil, kan du trykke et flott bilde på lønnetre eller et lerret av høy kvalitet.

Når du skal velge invitasjoner, er det viktig å tenke over om du skal ha et spesielt tema. Når alt kommer til alt, er jo tilpassede invitasjoner en god mulighet til å gi gjestene et lite innblikk i hvordan stemningen kommer til å bli. Du kan enkelt sortere galleriet vårt etter anledning, stil, størrelse og mer. Når du så har funnet en mal du liker, kan du tilpasse den etter behov. Bare la den personlige stilen din komme til uttrykk gjennom farger, skrifttyper og bilder. Og husk å få med viktig informasjon som dato, tid, pris, sted og hvordan de kan svare på invitasjonen. Før du bestiller kan du forhåndsvise designet og oppdatere det hvis du trenger det. Dersom du trenger hjelp med designet, er det bare åkontakte oss! Vi sørger for at både du og gjestene kommer til å elske de tilpassede invitasjonene dine.