Loading...

Krus med personlig trykk

Krus med personlig trykk er en flott måte å vise frem logoen din, emblemet eller budskapet ditt på. Krus med gravering eller trykk er perfekte til bruk på kontoret. De er også flotte reklamegaver for merkevaregjenkjenning ved hver slurk.

1 resultat
Gå til filtrerte resultater
1 resultat


-

Design ditt eget krus som viser logoen din eller budskapet ditt.

Har du lyst til å lage et krus som er utelukkende ditt? Eller krus med personlig trykk til hele teamet ditt? Hva med en salgsfremmende gave som lar kunder og prospekter huske bedriften din? Uansett behov, er krus med personlig trykk fra VistaPrint det du trenger.

Det er enkelt å designe et eget krus. Bruk det interaktive designstudioet vårt til å laste opp designet ditt eller lek med alle alternativene for å skape et nytt design som du – og temaet ditt – vil elske. Og dersom du trenger hjelp under prosessen, er designteamet vårt her for å hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål

Klart det. Vi aksepterer følgende formater: .jpg, .png, .pdf, .ppt og .ai.

Du har flere valgmuligheter. Kolleksjonen vår består av mange krus med ensfarget trykk. Vi tilbyr også krus med trykk i fullfarge i tillegg til lasergravering. Krus med trykk er ideelle som salgsfremmende gaver, mens lasergravering er et premium alternativ.

Vi har flere alternativer, som keramikk, rustfritt stål og plast. Du kan filtrere etter «materiale» for å finne akkurat det du er ute etter.

Krusene med personlig trykk har plass til mellom 200 ml og 590 ml. Se filter for «volum» for å se de ulike størrelsene.

Ja. Vi tilbyr krus med foto helt ned til ett – ideelt hvis du ønsker å designe et krus som er helt unikt. Andre krus tilbys i større antall, noe som gjør dem ideelle til salgsfremmende gaver.