Gå til hovedinnhold

Øletiketter

Lag et iøynefallende utseende til flasker, bokser med mer. Et utvalg av øletiketter, med vanntette alternativer og mulighet for en tilpasset form. Mer informasjon

Form
Størrelse
Materiale
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti
  • 15 størrelser
  • 5 former, med mulighet for en tilpasset form
  • 10 materialer
  • Beskåret rull med 4 diametervalg
  • Levende fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5000

Ønsker du en flott måte å bli lagt merke til i hyllene på, skille deg ut på et travelt arrangement eller til å imponere når du heller det siste hjemmebrygget ditt i glasset? Med personlig tilpassede øletiketter, kan du få oppmerksomhet og gi folk en idé av personligheten din.

Øletikettene våre er fullt tilpassbare, og finnes med et bredt utvalg av alternativer. Til bruk på bokser, flasker eller reklameprodukter. Velg en klassisk stil eller gi ølflaskene et flott personlig preg med en tilpasset form. De unike og varige etikettene er trykt på holdbart papir eller plast, inkludert vann- og fettbestandige alternativer.

For å lage tilpassede øletiketter, velger du alternativene som passer og deretter legger du til designet ditt og tilpassede detaljer. (Ønsker du en tilpasset form? Velg den enkle opplastingsprosessen vår: En av designekspertene våre vil lage et design med tilpasset form og dele det med deg for gjennomgang.) Når du er helt fornøyd med designet, trykker, pakker og sender vi øletikettene til deg. De flotte etikettene leveres klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign