Loading...

Med tilpassede QR-klistremerker øker du trafikken til nettstedet ditt.

  • 3 former
  • Inntil 4 størrelser per form
  • Solid hvitt plastmateriale
  • Automatisk genererte QR-koder
  • Skarpt fullfargetrykk

Rask, praktisk kontakt
Tilpassede QR-klistremerker gir kundene dine en snarvei til å se nærmere på virksomheten din. Med en rask skann blir kundene dine dirigert til nettstedet ditt, sosiale medier eller tilbudskampanjer. Det er en hendig måte å oppfordre kundene til å finne ut mer om merkevaren din og produktene dine på.

Enkle å lage, enkle å bruke
Det er superenkelt å bruke klistremerkene med QR-kode. Kodene genereres automatisk fra de nettadressene du gir oss – latterlig enkelt! Du kan legge dem inn med kundenes bestillinger, eller plassere dem rundt i butikken eller restauranten så finner kunden raskt menyen eller Ofte stilte spørsmål. Bruk butikkvinduet eller disken så er det lett for kunden å bruke dem, eller sett dem på laptopen eller vannflasken så får du reklamert for virksomheten på farten.

Sett ditt preg på den
Når du har valgt ut nettadressen din, er det tid for å designe klistremerket. Vi har mange maler du kan prøve samt muligheter til å laste opp ditt eget design, en logo, grafikk og mye mer. Når du har gitt oss beskjed om hvor du vil ha QR-koden, er du klar til å bestille. Og hvis du trenger hjelp, er ekspertene våre klare til å hjelpe deg.

VistaPrint tilbyr QR-kode klistremerke designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign