Loading...

Papirposer

Trenger du godteposer? VistaPrint kan hjelpe deg. Med utvalget vårt av poser av kraftpapir, kan du finne alle typer matemballasje i papir i det antallet du ønsker.


8 resultater
Gå til filtrerte resultater
8 resultater


-

Pakk mat eller snacks med stil i papirposer.

Du jobbet hardt for å lage den perfekte kaffen, snacksen, pulveret, urteblandingen, you name it. Pass på at emballasjen du bruker gjenspeiler alt arbeidet du har lagt ned i produktet ditt. Dette er enkelt med papirposene våre. Disse stående posene er laget av brunt kraftpapir, og finnes i en rekke mengder og størrelser for å passe dine behov.

Uansett hvilke poser av kraftpapir du foretrekker og hvilket budsjett du har, så kan VistaPrint hjelpe deg med alt du trenger. Velg mellom en rekke størrelser av papirposer til mat, som alle er FSC®-sertifiserte. Og dersom du trenger hjelp med å bestemme deg for hvilke stående poser av kraftpapir som passer best til dine behov, kan ekspertene våre hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål

Vi anbefaler å ikke ha mer enn 500 g i hver av de små posene, mens de store tåler opptil 20 kg. Vær oppmerksom på at skarpe produkter kan skade papiret – vi anbefaler at du legger disse i en av tøyveskene våre istedenfor.

Posene er laget med ett lag med kraftpapir.

De mindre godteposene er 60 g/m² og de større er 90 g/m².

Posene er av 100 % kraftpapir og har ikke papp i bunnen eller noe annet sted.