Loading...

Personlig tilpasset veggkunst

Gjør favorittbildene dine til stilig dekor til hjemmet eller personlig tilpassede gaver.
trykk på lerret
 
 
Trykk på skumplate
 
Et aluminiumstrykk som viser to barn som gir hverandre en klem.
 
veggkunst
 
 
 
bursdagsplakat-001
 

Gjør et rom til ditt nye favorittsted med din egen kunst på veggen – trykk på lerret, unike kunstverk og mye mer.

Har du lyst til å lage en tilpasset gave som skal henge over peishyllen eller forvandle et rom til et inspirerende bakteppe? Med samlingen vår av personlig tilpasset veggkunst for familien, kan du forvandle et bilde eller originalt kunstverk til unik veggkunst.

Plakater er både allsidige og prisvennlige, og er en enkel måte å vise stor tekst og bilder på. Trykk på lerret er solide, motstandsdyktige mot vridning og bygget på en ramme for enkel montering. Trykk på trepanel er laget av 12 mm tykk, strukturert matt kryssfinér som gir kunstverket ditt et autentisk rustikt utseende. Og metallskiltene våre er rustfrie og av førsteklasses kvalitet. Det lysekte blekket fremhever fotografiet i både farge eller sort/hvitt.

Velg produktet som passer best til det du ønsker, og bla deretter gjennom malene våre eller last opp ditt eget design. Uansett hva som inspirerer deg til hjemmet eller som gave, så vil du finne tilpassede trykk som vil få kreasjonen din til å komme til sin rett.

Ofte stilte spørsmål

Det kommer an på smaken din! Hvert av fototrykkene våre har sin egen stil som setter sitt preg på interiøret. Et trykk på lerret er for eksempel et tidløst alternativ som gir veggen litt tekstur, og det er lett å henge opp. Bildeprint har et stilrent og elegant preg som passer ypperlig til galleriveggen eller et sofistikert kontor. På den annen side gir trykk på trepanel interiøret en mer rustikk stil som kan bidra til et varmt og koselig interiør i hjemmet. Og metallskiltene våre er rustfrie og av førsteklasses kvalitet. Det lysekte blekket gjør at fotoet ditt fremheves uansett om det er i farger eller svart(hvitt. Velg den type veggkunst som er mest «deg», og ikke vær redd for å mikse og blande ulike stiler for å lage et sammensatt hele. 

Det er veldig enkelt å lage egne kunstverk til veggen med VistaPrint. Du bar følger disse trinnene:

  • Velg ut en type veggkunst: Velg den størrelsen og den type trykk som passer best hos deg. Fra klassisk lerret til mer moderne aluminium – vi har fototrykk som passer til alle stiler og smaker.
  • Last opp bilde(ne): Når du har valgt ut hva slags veggkunst du vil tilpasse, er det tid for å legge til foto. Avhengig av hva slags produkt du har valgt, kan du lage en kollasj eller legge til ett enkelt foto med det enkle verkøyet vårt for opplasting. Og trenger du inspirasjon underveis, har vi dusinvis av maler du kan justere på slik at det blir helt ditt eget.
  • Gjør designet til ditt eget: Bruk alternativene våre for tilpasning for å slippe kreativiteten løs på de nye trykkene dine! Vil du bruke et foto fra den siste familiestevnet? Du kan markere begivenheten ved å ta med årstallet ved hjelp av tekstverkøyet vårt. Skal du gjøre bildene av den nyfødte om til et utvalg staselige lerreter? Du kan sette babyens navn rett på trykket ditt og tilpasse skriftstørrelse og -type etter ønske.
  • Forhåndsvis og se gjennom: Når du har fått alle detaljene dine på plass, kan du bruke verktøyet for forhåndsvisning for å sjekke at alt er perfekt. Hvis du vil endre noe på dette stadiet, kan du gå tilbake å gjøre endringer.
  • Legg inn bestilling: Gjør ferdig bestillingen så tar vi oss av resten – profesjonelt trykk og forsendelse av veggkunsten du har laget. Det nye kunstverket leveres klart til å trekke på smilebåndet og gi et løft til interiøret.

Ja! I designstudioet kan du legge til tekstelementer slik som bildetekst, dato, sitater og mer som passer med bildene.

Vedlikehold spesifikt for produktet ditt avhenger av materialet, men en tommelfingerregel er å ikke ha veggfotoet i direkte sollys eller i lokaler som utsettes for mye fuktighet. Følger du disse tipsene, holder veggkunsten seg skarp og vakker i en årrekke.