Loading...

Utforsk hele utvalget vårt av emballasjeprodukter uten logo

Bestselgere

Se produktene som forsvinner raskt fra de virtuelle hyllene våre.

Tilbehør

Sett din egen stil på emballasjen uten logo – tilpass som du vil, med trendy tilbehør.

Finn det rette produktet for deg

Velg blant en rekke tilpassbare skilter, klistremerker, trykt reklame og mer.

Hold det enkelt, så kan matvarene dine snakke for seg selv med emballasje uten logo

Når det ikke er behov for dikkedarer, er matemballasje uten logo en rask, enkel og kostnadseffektiv måte å forberede seg på neste runde med bestillinger. Vi har en rekke emballasjeprodukter uten logo, så du kan ha lageret klart til takeaway-bestillinger, catering-jobber og matmarkeder. Du finner også resirkulerbare og komposterbare varianter.

Hvis du vil sette litt farge eller logoen din på den bare emballasjen, har VistaPrint et variert utvalg av tilbehør som for eksempel etiketter på rull, etiketter til matemballasje og selvklebende pakketeip. Bruk tilbehøret til å forsegle matemballasje, vise frem produktinfo eller merket eller logoen din. Sørg for at kundene dine vet hvor de skal gå for noe godt å spise.

Ofte stilte spørsmål

Ja, matemballasjen er trygg for matvarer.  Takeaway-boksene våre overholder regelverk for matvarer. Koppene er laget av doble og enkle papirvegger som holder maten varm eller kald.  

Alle matboksene våre overholder retningslinjene i EUs direktiv om engangsplast – en vidtfavnende lovgivning for det formål å redusere plastforurensning. 

Vi anbefaler ikke å sette matemballasjen i mikrobølgeovnen eller oppvaskmaskinen.

De leveres flatpakket, men er enkle å montere.

For tunge produkter/varer anbefaler vi å bruke postesker og postpakker. For lettere varer, som for eksempel tekstiler, dokumenter, klær og gavekort, anbefaler vi postposer og pappkonvolutter.