Her får du hjelp.

Slik lager du kalendere

Det nye designstudioet vårt gir deg mange muligheter for å designe din egen kalender.

Tips: Logg på kontoen din før du begynner på designet slik at du ikke mister framgangen din under veis.

Velg startdato

Klikk på arrangementsikonet for å tilpasse startdatoen. Når du har valgt startdato, viser kalenderen de tolv påfølgende månedene.

Ved hjelp av denne funksjonen kan du også legge til egne arrangementer i kalenderen. Klikk her for å se hvordan du legger til arrangementer.

Legg til bilde

Velg Bilder fra verktøylinjen til venstre og klikk deretter Last opp bilder. Her får du muligheten til å legge til flere bilder av gangen direkte.

MERK: Dette designstudioet viser ikke bilder du har lastet opp til kontoen din tidligere.

Når du har valgt bildene du ønsker å legge til, viser statuslinjen hvor mange bilder som er blitt lastet opp og tiden som gjenstår.

Du kan dra bilder fra bildebiblioteket til sidene du ønsker å plassere dem på.

Designstudioet forbedrer automatisk bildene når de legges til i kalenderen. Du kan deaktivere denne funksjonen fra verktøylinjen om du ønsker det.

Hvis du klikker på de tre prikkene, får du se ekstra alternativer for bildet du har valgt.

MERK: Til venstre for hvert bilde viser vi deg hvor mange ganger du har brukt bildet i kalenderen.

Blurry_Images.jpg

Vi advarer deg dersom du bruker bilder med lav oppløsning som kan gi utydelig reproduksjon. Hvis du velger å beholde et slikt bilde likevel, advarer vi deg om at det kan bli uklart når du legger kalenderen til i handlevognen.
Verktøylinjen har alternativer for å legge til ekstra bildeplassholdere i kalenderen. Når du legger til et bilde i en slik plassholder, velges oppsett automatisk.

MERK: Enkelte maler gir deg mulighet til å stokke om på oppsettet når du har flere bilder på én side.
Layout_shuffle.jpg
Klikk her for å lære mer om oppsett.

Bildealternativer

Ved å klikke på et bilde etter at du har lagt det til får du tilgang til flere redigeringsalternativer. Du kan blant annet fjerne, speilvende, rotere og beskjære bildene ved hjelp av disse funksjonene.

Klikk her for å lære mer om tilpasning av bilder.

Legg til tekst

Sett inn-funksjonen fra verktøylinjen lar deg legge til tekstfelter på siden. Teksten du legger til kan brukes som bildebeskrivelse eller som frittstående tekst på siden.

Lagre kalenderdesign

Save_Notification.jpg

Vi minner deg regelmessig på at du må huske å lagre arbeidet ditt under veis.

MERK: Hvis du ikke ønsker å bli minnet om det, kan du deaktivere funksjonen.

Du kan lagre arbeidet ditt manuelt ved å trykke på Lagre øverst til venstre på verktøylinjen. Første gang du lagrer, kan du gi prosjektet ditt et navn. 

Hvis du vil lage flere eksemplarer, eller ikke vil at fremtidige endringer skal erstatte det nåværende designet, kan du velge «Lagre som». Denne funksjonen lagrer en kopi av arbeidet ditt under et nytt navn. 

Fullfør bestillingen

Når du legger kalenderen i handlevognen, blir bildene dine kontrollert. Hvis et bilde kommer til å bli uklart, får du beskjed om det. Du kan oppdatere bildene som risikerer å bli uklare eller gå videre uten å foreta deg noe.

I kassen kan du også velge hva slags papirkvalitet du vil ha.