Loading...

Tilpasset matemballasje

Enten du tilbyr smakfulle takeawayer eller godsaker som leveres på døren, har vi matemballasjen.

Emballasjetilbehør

Generell matemballasje

Takeaway-bokser uten logo, engangsservise og mye mer kan fås i stort antall til en rimelig pris.
 
 
 

Etiketter

Med et utvalg av ulike størrelser, former og materialer er det nå lettere å finne riktig etikett.
Trenger du designhjelp?
Be om råd og redigeringer på et design du allerede har begynt på, eller samarbeid med en profesjonell designer for å få et originalt og unikt design.
Les mer

Andre så også på

Fra takeaway til markedsboder – vi har alt du trenger til matemballasjen.

Skal du åpne et nytt takeaway-sted? Kanskje du skal starte en foodtruck. Eller har du kanskje en fast bod på et matmarked – uansett hva slags matbedrift du har, hjelper vi deg med å komme i gang og holde deg gående med VistaPrints tilpassede matemballasje.

Fra servietter og service for engangsbruk til takeaway-esker og -poser – enten du trenger kopper for å selge kaffe, suppe eller iskrem – vi trykker det. Og hvis du vil gjøre det enkelt med emballasje uten logo, så har vi det også. Kanskje du vil forsegle eller pynte dem med personlige etiketter for matemballasje som en ekstra detalj?

Enten du vil ha emballasje med eller uten logo, så er vi her for å hjelpe deg. Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha, og gir profesjonelle designråd. Bare meld fra hvordan vi kan hjelpe.

Ofte stilte spørsmål

Ja, matemballasjen er trygg for matvarer. Takeaway-bokser og matbrett er laget av olje- og fettavstøtende materiale. Koppene er laget av doble og enkle papirvegger som holder maten på den temperaturen du vil, enten det er varmt eller kaldt.

Alle matboksene våre overholder retningslinjene i EUs direktiv om engangsplast – en vidtfavnende lovgivning for det formål å redusere marin plastforurensning.

Generell matemballasje er matemballasje uten trykk. Det er et praktisk og rimelig alternativ til engangsbruk når du bestiller større antall. Utvalget inneholder alt fra pizzaesker, kniver og gafler til servietter og takeaway-bokser.

Matbokser med flip-lokk tåler mikroovn og å settes i fryseren.

Tilpassede poser (flate eller stående) har en forsegling som beskytter mot lys, luft og fukt – det gjør at matvarer holder seg lengre. De gjør at du kan pakke og beskytte varene dine på en stilig måte, og egner seg flott til både utstilling og frakt.