Loading...

Invitasjoner for alle aldre og alle slags jubileer

Her finner du bursdagsinvitasjoner for både små og store bursdagsbarn.

Temainvitasjoner for små festdeltakere

Gi barnebursdagen et morsomt tema og inviter til fest med tilpassede invitasjoner i mange ulike stiler.

Matchende utstyr som passer til stemningen

Lag en gjennomført partylook for temaet på festen din. (Dinosaurer ikke inkludert – dessverre.)
 
 
 
 
 
 
 

Tilpassede smågaver som sprer glede

Gjør uforglemmelige minner om til fantastiske gaver.
 
 
 

Gjør bursdagen til en vellykket en med tilpasset bursdagspynt, bursdagsinvitasjoner og mer.

Har du nedtelling til en spesiell bursdag? VistaPrint står parat til å hjelpe deg å feire med stil takket være tilpassede bursdagsinvitasjoner. Vi tilbyr invitasjoner med mange alternativer – både til barnebursdager og til dem som er unge til sinns. Du kan også slå deg løs med flotte alternativer til jubileer, overraskelsefester og mer og gi utløp for fantasien din. Når du har funnet en stil du liker, hjelper vi deg med å gjøre looken eller temaet om til tilpassede bursdagsinvitasjoner eller festpynt. Du kan faktisk tilpasse alt fra skilt, klistremerker og klær i partypakkene våre. Gjestene – og selvfølgelig hovedpersonen – kommer til å se og føle omtanken.

Ofte stilte spørsmål

Det kommer helt ant på bursdagstemaet og alderen på gjestene. Noen av de mest populære bursdags- og jubileumsdekorasjonene våre er bannere, skilt av skummateriale, poser til smågaver og klistremerker. Og selvfølgelig kan du tilpasse alle bursdagsdekorasjonene for å gi festen et spesielt og unikt preg.

Det finnes utrolig mange måter å pynte huset på før den store dagen. Du kan blant annet gjøre følgende for å komme i gang:

  • Bannere og plakater: Få hovedpersonen til å trekke på smilebåndet med et banner eller en plakat som forteller alle sammen at det er hans eller hennes store dag.
  • Borddekking: Pynt bordet med matchende asjetter, kopper og glass (og tilpassede servietter) og pynt med konfetti i forkant av bursdagsfesten (og kakeserveringen).
  • Gaveposer: Bruk gjesteposer som en del av party-dekoren. Vis frem de personlige gjesteposene som matcher temaet for festen, ved å dandere dem opp på et bord klare for gjestene å ta med hjem. Du kan til og med gjøre det til noe interaktivt der gjestene selv lager sin gaveposer ved at de velger blant godbitene du har satt frem.

Det er både morsomt og enkelt å designe bursdagsinvitasjoner hos VistaPrint. Begynn med å finne en invitasjonsmal du liker, og som passer til temaet på festen din eller personligheten til hovedpersonen. Legg deretter til tekst, bilder og grafikk i designstudioet vårt for å tilpasse invitasjonene og gjøre dem helt unike. Når du er fornøyd, kan du forhåndsvise designet ditt før du bestiller, slik at du er sikker på at alt ser ut som det skal. Vi sender deg de tilpassede bursdagsinvitasjonene rett hjem til deg, slik at du kan invitere til fest.

Vi anbefaler at du forteller hvem som er hovedpersonen under feiringen (det skulle jo bare mangle), samt dato, tid og sted (med presis adresse) og annen nyttig informasjon eller spesielle indikasjoner gjestene bør vite om.