Loading...

Visittkortholdere

Hold visittkortene innen rekkevidde – og hold stilen – med en flott holder. Vi har holdere både til skrivebord og lomme.

Handle etter produkt

 
 
Visittkortholdere i metall
 
 
 
Horisontale kortholdere i svart skinn
 
 
 
Brettete visittkortholdere i rødt skinn
 
 
Visittkortholdere i stål til skrivebord
 
 

Ha visittkortene for hånden med profesjonelle og praktiske visittkortholdere.

Ønsker du å ha kontaktinformasjonen lett tilgjengelig og samtidig imponere kundene? Da kan du velge en visittkortholder som pynter opp på kontorpulten og samtidig viser at du er proff. Vi har visittkortholdere i lær, i metall og med tilbud om gravering. Så hva venter du på? Velg stil, materiale og farge og sørg for at du alltid har visittkort i nærheten.

Ofte stilte spørsmål

Ja, selvfølgelig. Hvis du vil se hva slags tekst eller bilder du kan legge til, bør du ta en kikk påvisittkortholderne våre i metall.

Vi har dessverre ikke egne kvadratiske visittkortholdere, men visittkortholderen i metallnetting kan fungere godt på skrivebordet.

Visittkortholderne våre har plass til opptil 25 visittkort i standard størrelse, avhengig av korttype. Du finner mer informasjon om hvor mange kort hver visittkortholder har plass til over. Visittkortholderne som passer på kontorpulten har plass til ca. 60 standard visittkort.

Vi håper og tror at alle finner noe de liker hos oss blant alle fargene, stilene og materialene vi tilbyr. Men vi anser ikke noen av produktene vi selger (foruten klær) som kjønnsspesifikke.

Ja, de har et format som gjør at de får plass i vanlige lommer og håndvesker.