Gå til hovedinnhold

Postkort

Gjør papir om til gatemarkedsføring, kort i forsendelser, invitasjoner eller noe annet. Les mer om designmalene våre, og se hvor enkelt det er å laste opp ditt eget design. Mer informasjon
Størrelse
Papirvekt
Papirkvalitet
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 5 størrelser
  • 5 papirkvaliteter
  • Flere papirkvaliteter
  • 2 hjørnealternativ
  • Tosidig trykk tilgjengelig
  • Flott fullfargetrykk

Hvis du skal promotere noe, kan du komme langt med et postkort. Dette praktiske kortet kan brukes på veldig mange måter: i direktemarkedsføring, som kort i forsendelser, til gatemarkedsføring og mer til. I tillegg har kundene dine enkel tilgang til informasjonen din, alt på ett sted.

Klar til å sette i gang? Start med å se igjennom de mange designene som du kan tilpasse, og de mange alternativene for ulike bransjer og arrangementer. (Har du et eget design du vil bruke? Last opp ditt eget design.) Når du har funnet et design du liker, kan du tilpasse det med dine egne opplysninger og velge alternativene som passer best for deg. Vi tar oss av resten. De flotte og profesjonelle postkortene dine leveres klare til å imponere.

Miljøvennlig papir.

Vi er stolte over å være FSC-sertifisert. Det forplikter oss til å redusere miljøpåvirkningen vår og bruke papir produsert på en miljøansvarlig måte.

Les mer
Støtter ansvarlig skogbruk.

FSC-papir sertifisert av Rainforest Alliance er ansvarsfullt høstet til fordel for samfunn, dyreliv og miljø.

Les mer

VistaPrint tilbyr Postkort designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign