Gå til hovedinnhold
Loading...

Produkter

Bannerstativ

Å gjøre inntrykk begynner med å bli lagt merke til.

Ønsker du økt synlighet? Et skreddersydd banner tiltrekker seg blikk fra forbipasserende og potensielle kunder, spesielt i områder med høy trafikk og på messer og arrangementer. Vi tilbyr bannere og skilt som kan tilpasses til alt fra konferanser, butikkarrangementer eller fester. Alle designene våre kan lages i et utvalg fullfargedesign av høy kvalitet. Begynn med å velge den bannerstilen som passer best til ditt prosjekt. Hengende bannere (med alternativer for innendørs og utendørs bruk), rullebannere med alternativer for innendørsmesser eller utendørsarrangementer) eller roll-up til bordplate (til bord, restauranter og mere til). Og hvis du trenger litt hjelp, står teamet vårt klart med gode tips og råd.

Ofte stilte spørsmål

De små hullene gjør nettingbannerne litt gjennomsiktige og ikke fullt så tydelige som vinyl. Netting passer bra til store skrifttyper og bilder mens vinyl ser bra ut med mer komplekse design.

Maljer på 1,3 cm er inkludert med nettingbannere og kan legges til hvis du velger vinyl. De er ikke inkludert med rullebannere. Maljene befinner seg øverst og nederst på banneret med 60 cm mellomrom.

Ikke for øyeblikket. Vi tilbyr et stort antall størrelser, så det er stor sjanse for at du finner et banner som passer dine behov.

Nei, dessverre. Men vi tilbyr andre vertikale H-, L- eller X-stativer for de vertikale vinylbannerne våre.

Du kan få trykk på begge sider kun for roll-up-bannere.