Loading...

Tilpassede bannere

Gjør mest mulig ut av butikkskiltene, messene og utendørsarrangementene dine.

Hengende bannere

Form og funksjon
Alle bannerne våre er laget av slitesterkt materiale som er lett å rengjøre, og som gir en unik look. Velg den som passer med stilen din, og vit at det er laget for å vare.

Frittstående bannere

Bransjemesser

Alt du trenger for å skille deg ut og tiltrekke deg folk på neste arrangement.

Utendørsskilt og arrangement

Utforsk et stort utvalg skilt til bruk utendørs og på butikkfasaden – teksten din blir garantert lagt merke til

Å gjøre inntrykk starter med å bli lagt merke til – og de tilpassede bannerne våre hjelper deg.

Vil du bli mer synlig? Et skreddersydd banner tiltrekker seg blikk fra forbipasserende og potensielle kunder, spesielt i områder med høy trafikk og på messer og arrangementer. Vi tilbyr bannere og skilt som kan tilpasses til konferanser, trade shows, butikkarrangementer og fester. Alle designene våre kan lages i fullfargedesign av høy kvalitet. Begynn med å velge den bannerstilen som passer best til ditt prosjekt. Vinylbannere (med alternativer for innendørs og utendørs bruk), rullebannere med alternativer for innendørsmesser eller utendørsarrangementer), tekstilbannere (til skranker og bord på restauranter) eller nettingbannere (helt perfekte til utendørs bruk). Og hvis du trenger litt hjelp, står teamet vårt klart med gode tips og råd. Klar til å starte?

Ofte stilte spørsmål

De små hullene gjør nettingbannerne litt gjennomsiktige og ikke fullt så tydelige som vinyl. Netting passer bra til store skrifttyper og bilder mens vinyl ser bra ut med mer komplekse design.

Maljer på 1,27 cm er inkludert på nettingbannere og kan legges til hvis du velger vinyl. Vi har også alternativer uten PVC og tekstilbannere. Det er ikke nødvendig med maljer på rullebannere. Maljene er plassert øverst og nederst på banneret med 60 cm mellomrom.

Ikke for øyeblikket. Vi tilbyr et stort antall størrelser, så det er stor sjanse for at du finner et banner som passer dine behov.

Nei, dessverre. Vi anbefaler at du bruker rammer fra VistaPrint da disse er riktig tilpasset.

Ja, du kan få trykk på begge sider på rullebannere.