Loading...

Tilpassede bannere

Hengende bannere

 
 
 
 

Frittstående bannere

 
 
 
 

Å gjøre inntrykk starter med å bli lagt merke til – og de tilpassede bannerne våre hjelper deg.

Vil du bli mer synlig? Et skreddersydd banner tiltrekker seg blikk fra forbipasserende og potensielle kunder, spesielt i områder med høy trafikk og på messer og arrangementer. Vi tilbyr bannere og skilt som kan tilpasses til konferanser, trade shows, butikkarrangementer og fester. Alle designene våre kan lages i fullfargedesign av høy kvalitet. Begynn med å velge den bannerstilen som passer best til ditt prosjekt. Vinylbannere (med alternativer for innendørs og utendørs bruk), rullebannere med alternativer for innendørsmesser eller utendørsarrangementer), tekstilbannere (til skranker og bord på restauranter) eller nettingbannere (helt perfekte til utendørs bruk). Og hvis du trenger litt hjelp, står teamet vårt klart med gode tips og råd. Klar til å starte?

Ofte stilte spørsmål

De små hullene gjør nettingbannerne litt gjennomsiktige og ikke fullt så tydelige som vinyl. Netting passer bra til store skrifttyper og bilder mens vinyl ser bra ut med mer komplekse design.

Maljer på 1,27 cm er inkludert på nettingbannere og kan legges til hvis du velger vinyl. Vi har også alternativer uten PVC og tekstilbannere. Det er ikke nødvendig med maljer på rullebannere. Maljene er plassert øverst og nederst på banneret med 60 cm mellomrom.

Ikke for øyeblikket. Vi tilbyr et stort antall størrelser, så det er stor sjanse for at du finner et banner som passer dine behov.

Nei, dessverre. Vi anbefaler at du bruker rammer fra VistaPrint da disse er riktig tilpasset.

Ja, du kan få trykk på begge sider på rullebannere.