Loading...

Tilpassede dekaler

Benytt deg av synlige overflater til å skille deg ut med dekaler.
 
Vindusdekaler for bedrifter
 
Egendesignet bildørdekaler i blått
 
Fargerik trykket bilvindudekal
 
 
 
Tilpassbare veggdekaler i svart
 
Tilpassede gulvdekaler til butikk
 

Utvalgte produktdesign

Gjør deg bemerket med utvalget vårt av bransjespesifikke design.

Bransjemesser

Alt du trenger for å skille deg ut og tiltrekke deg folk på neste arrangement.

Utendørsskilt og arrangement

Utforsk et stort utvalg skilt til bruk utendørs og på butikkfasaden – teksten din blir garantert lagt merke til

Bruk vinduer, vegger, biler og gulv til merkeprofilering med slitesterke dekaler.

Ser du etter nye måter å markedsføre bedriften din på? a må du ta en titt på dekalene våre, inkludert tilpassede vinylklistremerker og alternative, PVC-frie materialer. Oppsiktsvekkende og inviterende vindusdekaler kan fange oppmerksomheten til folk når de kjører forbi butikken din og friste dem til å komme tilbake senere. Hvis du ofte er på veien vil en godt designet bildekor øke merkeprofileringen mens du er på farten. Og når du skal formidle sikkerhetsinformasjon til kunder, er gulvdekaler ypperlige.

For å komme i gang kan du velge blant utvalget av tilpasssede dekaldesign, så legger du til egne opplysninger på den PVC-frie dekalen eller vinylklistremerket. Skal du fikse opp butikk- eller kontorvinduet? Velg ut egendesignede klistremerker og dekaler som inkluderer åpningstidene og kontaktinformasjonen. Vil du sette ditt preg på bilen din? Ta med bedriftsnavnet, logoen og nettstedet. Vinylklistremerkene våre er solide og laget for å holde seg på plass, og den profesjonelle trykkingen av dekaler sikrer at de markedsfører virksomheten din. Men når tiden er inne, er de også enkle å fjerne – uten at de etterlater seg stygge riper eller belegg.

Ofte stilte spørsmål

Vi anbefaler en «fuktig påføring» i fire trinn:

  1. Rengjør overflaten der du vil feste dekalen.

  2. Bland varmt vann og oppvaskmiddel, og påfør det på overflaten.

  3. Trekk av baksiden på dekalen, og fest den på den våte overflaten.

  4. Glatt ut dekalen fra midten og utover ved hjelp av en nal for å fjerne bobler og overflødig væske.

Du kan velge mellom alternativer til innsiden og utsiden for hver enkelt type. Dekaler som festes fra innsiden (også kalt «second surface») har trykket på klistresiden. Dekaler som festes fra utsiden («first surface») har klister på baksiden og festes på utsiden av bilen eller vinduet.

Vinylklistremerkene til bil bruker gjennomsiktig polyakrylat. Det er et avtakbart og trykksensitivt lim som holder seg på plass – uten å skade billakken.

Det er absolutt et spørsmål om smak og behag. Når det er sagt, er det et par ting du bør huske på:

Hvis bilen nettopp har blitt lakkert, anbefaler vi at du venter ca. 30 dager før du setter på en bildekal – eller velg en bilvindudekal i stedet.

Hvis fargen på bilen er den sammen som på bedriftslogoen, bør du tenke deg om to ganger før du velger en transparent bildørdekal. Logoen din vises bedre med en hvit dekal til bildør eller bilvindu.

  • Bilvindudekaler må aldri festes på frontruten eller andre vinduer som hindrer sikten mens du kjører.

Disse dekalene er ikke laget for andre overflater enn glass, bildører eller -vinduer og visse typer gulv. Når det er sagt, hvis du ønsker å feste et klistremerke på andre overflater, kan andre klistremerker til bil gjøre susen. Her finner du mer informasjon om plassering av ulike typer dekaler:

  • Vindusdekaler: Kun glass

  • Veggdekaler: Malte gipsvegger, plast, fliser, glatt metall, impregnert betong og behandlet treverk.

  • Bilvindudekaler: Kun glass

  • Bildørdekal: Bildører utvendig, bilvinduer.

  • Gulvdekaler: Treverk, fliser, laminat, vokset vinyl og impregnert betong.

De tilpassede dekalene kan enkelt flyttes på, men vi anbefaler ikke å ta dem av og på igjen jevnlig. Det kan føre til at det samler seg støv og belegg på klistresiden som kan forårsake bobler.

I første omgang velger du den type klistremerke som passer best til bedriften. Deretter lager du dekalen i det ekle designstudioet vårt – eller du kan laste opp din egen. Det er viktig å bruke en skrifttype som er stor nok, slik at den er lett å lese, og en god del hvite områder så det ikke føles overfylt. Og ikke glem å ta med logoen din, kontaktopplysninger og bedriftens navn. Trenger du flere tips? Ta en titt på artiklene våre om butikkskilt og skiltdesign.