Gå til hovedinnhold
Loading...

Bestselgere

 
 
 

Utvalgte kategorier

 
 
 
 
 
 

Mer å utforske

Få det til å se og føles profesjonelt ut takket være tilpasset markedsføringsmateriale.

Klar til å fortelle om virksomheten din, eller gi markedsføringsmaterialet ditt en overhaling? Matchende markedsføringsmateriale kan bidra til å kommunisere på profesjonelt vis. Finn ut mer om hvilke alternativer VistaPrint tilbyr når det gjelder å tilpasse markedsføringsmateriale. Vi har også spesifikke design for ulike industrier og bruksområder. Vi har gjort det så enkelt som mulig for deg når du skal lage små postkort eller detaljerte brosjyrer. Og hvis du trenger eksperthjelp, står vi til tjeneste.

Ofte stilte spørsmål

Dessverre så sender vi ikke vareprøver for øyeblikket. Mange av produktene våre kan derimot bestilles i små mengder, slik at du likevel har muligheten til å se om du liker designet før du bestiller flere.

Nei, vi tilbyr ikke tilpassede størrelser, men de fleste produktene våre tilbys i flere størrelser og former. Det er derfor stor sannsynlighet for at vi allerede har noe som kan passe til dine behov.

Ja, vi er her for å hjelpe deg. Vi har en rekke designtjenester tilgjengelig for å hjelpe deg med designet ditt. Du kan bruke de kostnadsfrie malene i designstudioet vårt, eller jobbe med en av designerne våre for å lage noe unikt. Trenger du et nytt utseende for merkevaren din? 99designs fra Vista hjelper deg med å sette ideene dine ut i livet.

Vi anbefaler deg å laste opp designet ditt som .pdf med en oppløsning på minst 150 dpi.

Du kan velge mellom tre leveringshastigheter: Hurtiglevering: 3 virkedager Standard: 5 virkedager Økonomi: 10 virkedager. Du finner mer informasjon på leveringssiden vår.