Loading...

Design et iøynefallende utendørsskilt som får kundene til å komme inn.

  • 6 størrelser
  • Skummateriale i 3 mm og 5 mm tykkelse
  • Matt overflate
  • Vann- og vindbestandig
  • Mulighet for trykk på begge sider
  • Mulighet for hull til oppheng

Vannbestandig utendørsskilting
Fortell potensielle kunder om salg, medlemskap og arrangementer. De lette plastskiltene er både vann- og vindbestandige og passer derfor utmerket til utendørsreklame. I tillegg er de enkle å montere og fjerne. Tilbys i 5 størrelser med en tykkelse på 3 eller 5 mm og matt overflate, så du kan være sikker på å finne et skilt som passer til akkurat dine behov. Få budskapet ut og kundene inn.

Doble sjansene til å bli sett
Hvis du vil å få enda mer ut av plastskiltene dine, kan du trykke på begge sider for å øke synligheten. Legg gjerne til hull og fest skiltene høyt for best synlighet når du reklamerer for tilbud, salg og kampanjer. Bli sett fra begge retninger på fortauet.

Enkel designprosess og montering
Klar til å designe? Se malene våre for plastskilt (eller last opp ditt eget design). Når du har funnet et design du liker, kan du gjøre det til ditt eget ved å legge til egen informasjon. Etter at du har valgt det som passer best for deg, tar vi oss av resten. Plastskiltene blir profesjonelt trykket, pakket og levert til deg. Da gjenstår det bare å henge dem opp.

EU PVC-skilt av skummateriale

VistaPrint tilbyr Plastskilt designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign