Loading...

Lag solide og rimelige skilt og bli lagt merke til.

  • 6 størrelser
  • Alternativ for innendørs og utendørs bruk
  • DISPA®-alternativ for opptil tre måneder utendørs
  • Kan fås med trykk på begge sider
  • Mulighet for hull til oppheng
  • __FSC®-sertifisert produkt __: laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Et allsidig skilt Med pappskilt kan du reklamere for et salg, fremheve kontaktinformasjon eller sette søkelyset på produktkampanjer. Rimelige og allsidige og kan fås i seks ulike størrelser – disse skiltene tar seg suverent godt ut og blir lagt merke til. Og ettersom de er så lette og solide, er det enkelt å flytte på dem – du kan til og med ta de med på bransjemesser og andre arrangement, før du setter de tilbake på plass i butikken.

DISPA®- og FSC®-sertifisert papir Skiltene er laget av FSC®-sertifisert papp og kan dermed bidra til å redusere plastforbruket ditt. Innendørsalternativet er ideelt for kontoret, konferanser eller til og med butikkvinduer, og kan brukes med et staffeli eller Command™-strips for å lage et iøynefallende skilt. DISPA®-alternativet er mer værbestandig og kan brukes i hele tre måneder utendørs. Det helt flate materialet i flere lag er et supert alternativ til plast uten at det går på bekostning av trykkekvaliteten – det frister kundene til å ta turen innom.

Intuitiv designprosess
For å begynne utformingen, kan du enten utforske galleriet vårt med tilpassbare designmaler eller laste opp ditt eget design. Deretter kan du legge til egne detaljer og velge det tilbehøret som passer best for deg. Vi tar oss av resten – vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. Pappskiltene dine leveres i perfekt stand og klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign