Gå til hovedinnhold

Pappskilt

Markedsfør deg med miljøvennlige skilt. Lette og laget av holdbar papp – fullt resirkulerbare og FSC®-sertifiserte. Mer informasjon
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 6 størrelser
  • DISPA® preget kartong
  • Innendørs alternativ: 840 g/m², 3,8 mm tykke
  • Utendørs (opptil 3 måneder) alternativ: 760 g/m², 2,2 mm tykk
  • Glatt, matt overflate
  • Ferdiglagde hull og hengetilbehør tilgjengelig
    - FSC®-sertifiserte produkter: Laget av materialer fra ansvarlig skogbruk

Ha en miljøbevisst tilnærming til markedsføringen av et salg, eller få oppmerksomhet på messen med pappskiltene våre. Disse skiltene er både rimelige og anvendelige og er også vanskelige å gå glipp av – gode for bedriften din og snille mot planeten.

Pappskiltene er laget av fullt resirkulerbar FSC®-sertifisert papp. De er lette men allikevel solide nok til gjentatt bruk både innendørs og utendørs. I tillegg er de enkle å sette på plass og kan flyttes på et øyeblikk. Bruk dem i butikkvinduer, på kontorer, på konferanser med mer. Du kan til og med bruke dem med staffelier, Command™ Strips eller rammer for et enda mer iøynefallende skilt.

For å begynne utformingen, kan du først ta en titt i galleriet vårt av tilpassbare designmaler eller laste opp ditt eget design. Deretter kan du legge til egne detaljer og velge det tilbehøret som passer best for deg. Vi tar oss av resten – vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. Pappskiltene dine leveres i perfekt stand og klare til bruk.

Miljøvennlig papir.

Vi er stolte over å være FSC-sertifisert. Det forplikter oss til å redusere miljøpåvirkningen vår og bruke papir produsert på en miljøansvarlig måte.

Les mer
Støtter ansvarlig skogbruk.

FSC-papir sertifisert av Rainforest Alliance er ansvarsfullt høstet til fordel for samfunn, dyreliv og miljø.

Les mer

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign