Loading...

Bokskjøler med foto

Hold drikkevarene kjølige over tid – sammenleggbar slik at den kan tas med overalt og enkelt oppbevares når den ikke er i bruk. Mer informasjon

Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Ta merkevaren din med på utendørsarrangementer eller sommerfester.

  • Sammenleggbart design
  • Polyester med skumisolering
  • Skarp grafikk av fotokvalitet
  • Trykk på hele forsiden

Dekor: Fullfargetrykk (fargesublimering)

Merk: Designet settes på forsiden av kjølebagen, mens baksiden er hvit. For en optimal tilpasning, fyller du ut hele designområdet. Tomme områder i designfeltet blir hvite på den ferdige kjølebagen.

Et praktisk tilbehør
Hold drikkevarene kalde og hendene tørre, selv midt på sommeren. De reduserer kondensasjon på boksen og holder drikkevarer kalde lenger. Og siden de kan lagres flatt, er de enkle å oppbevare i en skuff om vinteren frem til grill- og utendørssesongen er i gang igjen.

Ubegrenset fargemuligheter
Med fullfarget trykketeknikk kan du trykke bilder, logo og design av fotokvalitet på forsiden av kjølebagen. Perfekte som unike gaver til bryllupgjester, gjestene på bursdagsfesten eller til å markedsføre virksomheten din på et utendørsarrangement.

Enkelt å designe
Last opp bildet til det interaktive designstudioet, og legg til din egen tekst. Hvis du skulle trenge profesjonell hjelp med bildet eller teksten, er designekspertene våre en telefon eller e-post unna, og de hjelper deg så gjerne når du trenger det.

Tilpasset ølbokskjøler

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign