Loading...

Adresseetiketter

Benytt muligheten med hver eneste forsendelse til å vise frem merket ditt med adresseetiketter med logo.
 
 
 

Se gjennom malene for avsenderetiketter

Design etiketter på nettet helt enkelt. Velg tilpassede etiketter som passer til akkurat din bransje.

Relaterte produkter

Sørg for at utgående post både ser kul ut og er helt unik med tilpassede adresseetiketter.

Når det gjelder posten, gir hver eneste konvolutt og pakke deg muligheten til å bli lagt merke til. Hvis du er på utkikk etter adresseetiketter, konvoluttklistremerker, avsenderetiketter og mer, har vi det du ser etter. Du kan lage et gjennomført sett av tilbehør som virkelig gjenspeiler budskapet ditt.

Du trenger ikke designferdigheter for å kreere et uforglemmelig uttrykk for korrespondansen din. Bare last opp ditt eget design, eller velg deg ut ett blant alle malene våre, så gjør du posten din (som nå har et personlig preg) klar til utsendelse med en profesjonelt uttrykk. Og trenger du hjelp på noe punkt, er designteamet vårt her.

Enten det er for privat korrespondanse eller forretningskommunikasjon, kan tilpassede adresseetiketter gjøre posten din til en elegant opplevelse. Trenger du inspirasjon? Her er syv måter du kan bruke personlig tilpassede klistremerker og etiketter på for å gjøre produktene dine og emballasjen din til et blikkfang.

Ofte stilte spørsmål

I designstudioet vårt kan du enkelt laste opp egne design og tilpasse dem etter behov. Vi har også et helt galleri av maler der du finner adresseetiketter for et bredt utvalg av bransjer som du deretter kan tilpasse. Og ekspertene våre hjelper deg gjerne dersom du trenger det.

Avsenderetikettene og konvoluttklistremerkene fås i standard størrelser, mens adresseetikettene kan fås i to størrelser (liten eller stor). Hvis du er interessert i egendefinerte etiketter, kan du ta en titt på klistremerkene våre med utstansing. De gir deg muligheten til å lage etiketter i unike og egendefinerte former som passer til dine behov.

Ja, du kan skrive på adresseetikettene som er laget av hvitt papir, noe som gjør at de er lette å skrive på med en blyant eller en penn.

Etikettene er 0,1 mm tykke.

Ja, du kan utforske utvalget vårt av maler for avsenderetiketter, konvoluttklistremerker og adresseetiketter med design for høytider.

Javisst, her er noen designtips:

Kontrastfarger: Bruk mørke skrifttyper på lyse bakgrunner og motsatt, så synes det bedre.

Forenklet informasjon: Begrens mengden opplysninger til det viktigste.

Minimum skriftstørrelse: Sørg for at du overholder minimum skriftstørrelse slik at det kan leses.